Merhaba clio 4 joy vardı bir önceki aracım;
Bende tamamen keşif duygusuyla öncelikle orjinal ekran ve çerceve getirttim sonra gittim sony gs1621 16 cm 120watt rms hoparlörü aldım teyp ve çerceve montajı kendim rahatlıkla yaptım hoparlör için bassreflex yuvasını kestim orjinal kabollarına monte ettim sonuç tam istediğim gibi olmadı ünite hoparlörleri besleyemiyor ve hoparlör malesef bas körükleri kapıya sürtüyor bass alınamıyor herkese tavsiyem ya arabayı değiştirmek ki ben öle yaptım yada 13 cm 70-80 watt rms veren bir hoparlör alıp taktırmanız ve kesinlikle bir anfi şart anfi alırken 2 çeşiti var orjinal üniteye kullanacaksanız dönüştürücü filan gerekiyor ve kalite düşüyor anfiyi aldıktan sonra öğrendim ve anfiyi kullanmaktan vazgeçtim evde yatıyor
Ben dönüştürücü ile kullanıyorum herhangi bir kayıp yok kalite anlamında. Hatta biraz daha iyisi gelmişti son gittiğimde onu taktı usta. İki dönüştürücü var benim araçta biri boşta ileride lazim olur diye takmıştı. Dönüştürücü olmadan orijinal üniteyi kullanma şansımız yok. Donusturucunun görevi orijinal ünite ile amfi arasındaki bağlantıyı kurmak. Ses kalitesine bir etkisi yok.
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com