Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Clio2 1.6 txt hb aracım için Ses sistemi tavsiye ?
Merhaba arkadaşlar aracıma ses sistemi düşünüyorum bu konuda Istanbul Avrupa ve Anadolu Yakası için referans olabileceginiz esnaf arkadaşları bekliyorum.
Istanbul Avrupa Yakası Güngörende BB Sound var isinizi fazlasiyla gorecektir çift bobin 30 cm JBL Bass JBL Mono Amfi JBL Sterio Amfi JBL Mid takimi isinizi fazlasiyla gorecektir.
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dedigim gibi 700-800 lirayi gozden cikarmaniz gerek sifir olarak mid takimi 250 lira desek 300 lira bass desek 500 lirada mono ve sterio amfi desek hatta 1000 liralari buluyor fakat cok saglam ses alirsiniz.
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi