Hocam maliyeti nedir? Takma işlemi yapan yer varmı bildiğiniz. Teyp le ilgili benimde sıkıntım var aracımda orjinal teyp yok tel maşa bir teyp var üzerinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok zor değil, içerisindeki klavuza bakarak yaptım, azıcık yetenek yeterli olur benceHerkez yetenekli olsa ne olurdu ama video çok hoşuma gitti açıkçası
Sağol kardeşimHayırlı Olsun Abi , Güle Güle Kullan
hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kullanın bir kaç sorum olacak cevaplarsanız çok mutlu olacam. öncelikle bende 2007 symbol var cd çalarlı track okuyan teyibi var ve iki adet de önlerde hoparlörü var. ben bahsettiğiniz sony dsx a30 model oto teybini hepsiburada. com da 140 liraya sarışını gördüm sanırım aparat içinde forumdan bir arkadaş ilgileniyor peki ben bu teyp ile hangi hoparlörü alayım ve kaç tane yuva var arkada symbol bilmiyorum yardımcı olabilir misin bu konuda ?
Hocam kumanda kolu aparatı dahilmi bu fiyata?Dostum, ben teybimi multimedia sistemi ile değiştirdim, aparatı multimedia sistemim ile kullanıyorum. eğer teybi taksitle almayacaksan şuradaki ilanda ben teybimi satıyorum uygun fiyata. http://www.renaultfanclub.com/showthread.php?t=75812Symbollerde standart olarak ön konsol üzerinde 2 ön kapılarda da 1'er tane olmak üzere 4 ufak hoparlör bulunuyor. Arka pandizot kısmında 2 hoparlör boşluğu bulunmakta, oralara istediğin tip bir hoparlör taktırabilirsin, oto elektrikçiler bukonuda sana yardımcı olacaktır. Teybini aldıktan sonra kumanda kolunun çalışması için forumdan Engin bey ile iritbata geçebilirsin. telefonu: 0554 302 25 74