clio symbol calısma ve rolanti problemı

Ateşleme sisteminiz tamir ettirin ama fayda göreceğinizi zannetmiyorum .
Ne yapsanız boş . O gaz yemez ama stopta etmez , stop ederse geç çalışır .
Çok çektim ben ondan .

Çözümü yok . LPG varsa , Benzinde gidin .

Aynı şey başıma geldi ve gelmeye devam ediyor . Biz benzinde kullanıyoruz sorun olmuyor . Bu soğuk havalar böyle geçecek .

Ateşleme sisteminiz tamir ettirin ama fayda göreceğinizi zannetmiyorum .
Ne yapsanız boş . O gaz yemez ama stopta etmez , stop ederse geç çalışır .
Çok çektim ben ondan .

Çözümü yok . LPG varsa , Benzinde gidin .

Aynı şey başıma geldi ve gelmeye devam ediyor . Biz benzinde kullanıyoruz sorun olmuyor . Bu soğuk havalar böyle geçecek .

benzindede aynı şeyi yapıyor arıza tespıt cihazındada bir arıza görünmüyor havalar ısınıncada aynı şeyi yapar mı bilmiyorum

Havalar düzelince sorun muhtemelen düzelecektir .

duzeldi düzeldi ama bende duzeldım silindir kapahı çatlak çıktı:asabi

bu sorunun en buyuk kaynagı menifolt basınc sensörü.servis fiyatı 210 lira civarı parcacılarda 80 lira civarı yan sanayisi 40 lira.bu sensör makinada arıza göstermiyor ve sogukken kendini belli ediyor.ısındıgı zaman fazla farkedilmiyor..

arkadaşlar bende de renault clio 2000 model araç var..Bende arabayı 2013 Aralık ayında aldığımda aynı sorun vardı.Araç ilk çalıştırmada çok zor çalışıyor,benzinden gaza geçinçeye kadar yaklaşık 20 saniye ayağımı sürekli gazda tutmam gerekiyordu yoksa pat diye stop ediyorduİ Gazda bile rölanti düşüp yükseliyordu bazen kendiliğnden stop ediyordu. zmirde 6.sanayi de 2 ustaya gösterdim.İkisi de boğaz kelebeğini temizlediler birisi ayrıca bujileri,benzin filtresini,rölanti motorunu değiştirdi,subap ayarı yaptı fakat hiçbirşey değişmedi üstelik 350 tl. masraf yaptık.Değişen rölanti motoru elimizde kaldı.Çünkü bu usta dediklerimiz hiçbir şeye garanti vermiyorlar.Değişen parça elinizde kalıyor.En sonunda yetkili servise götürdüm. Aracı bilgisayara bağlayıp arızayı tespit ettiler.Manifold basınç kaptörü arızalıymış değiştirdiler ve arıza düzeldi.Yetkili servis pahalı diye gitmiyoruz.Fakat sanayidekiler rast gele iş yaptıklarından daha fazlasını dışarıda veriyoruz.

Geri