Clio sport 1.6 16v 2000/ Rölantide hafif sallama.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sen_emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
50-60 lira bi rakam olması lazım ben yaptırdıktan sonra arabanın çekişi falan düzelmişti...

Aracım benzinli.

Bi clip e bağlat sen baksınlar aracın değerlerine..Benzin filtreni de bi değiştir yakın zamanda değişmediyse..Bu aralar 97 oktan ve güvenilir biryerden benzin al bakalım..
Aracımın bakımları tam dediğin için ateşleme ile ilgili de birşey söylemiyorum..
Umarım çözülür sorunun geçmiş olsun :)

50-60 lira bi rakam olması lazım ben yaptırdıktan sonra arabanın çekişi falan düzelmişti...

Abi sende benzin kütüğüne giren boru ucu metal mi? Bende plastik diyerek bağlayamadı herifler..
Ayrıca bu soruyu bidaha sormuşmuydum ben sana :D

Bi clip e bağlat sen baksınlar aracın değerlerine..Benzin filtreni de bi değiştir yakın zamanda değişmediyse..Bu aralar 97 oktan ve güvenilir biryerden benzin al bakalım..
Aracımın bakımları tam dediğin için ateşleme ile ilgili de birşey söylemiyorum..
Umarım çözülür sorunun geçmiş olsun :)

110 000 bakımında aracın tüm filtreleri yakıt filtresi v kayışı rölanti valfi değişti ve boğaz kelebeği temizlendi ama bobinlerimin 1 i 1 yıllık ama diğer 3 ü 8 yıllık çekişte ilginç bir değişim gözlemlemedim hızlanma ve iyi görünüyor. Bujilerim 9 aylık 6000 km yol yaptı daha. egzost orjınal olarak yenı takıldı amortısorler degıstı takoz degıstı kulak kontrol tamamlandı rot balans yapıldı jantlar duzeltıldı.. Ama bır turlu su rolantıdekı gelıo gecıcı silkeleme sarsıntı gecmedı :D

bir denemediğim bu kaldı zati :D geçmezse bir imza ile sorun kroniktir deyip sorun menüsünden çıkaracağım :D

Geri