Clio Shark Anten ??

hittheroadjack

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar, Clio aracım için sipariş ettiğim shark anten bugün geldi, henüz yapıştırmadım ama üzerine koyup birkaç fotoğrafını çektim. Hem aklında olan arkadaşlar varsa onlara da fikir olur, hem de ben size danışmış olurum.
Sizce nasıl olmuş?
Renk olarak siyah iyi olur gibi geldi bana ama aracın renginde olsa daha mı iyi olur, bilemedim.
DPl90O.webpYDvJ76.webpaLo0bz.webpNp5WRO.webp

Ekli dosyalar

• DPl90O.webp
    DPl90O.webp
    246.7 KB · Görüntüleme: 0
  • YDvJ76.webp
    YDvJ76.webp
    332.4 KB · Görüntüleme: 0
  • aLo0bz.webp
    aLo0bz.webp
    280.5 KB · Görüntüleme: 0
Güzel görünüyor güle güle kullanın siyah iyi bence inş radyoda cekmeme gibi durumlar yaşamazsınız ben mevcut anteni cıkartıp daha kısa olan anten taktım radyo net çekmiyo heryerde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sırf radyo merkezi yerler dışında iyi çekmez diye almıyorum yoksa çoktan bende taktırırdım..

Siyah güzel duruyor. Bulunduğunuz bölgeye göre değişir fakat anten çekim gücü iyi değil.

Ben MP3 ten kullandığım için dert etmiyorum ama daha önce kullandığım aynı güzergahta çekim gücü zayıf.

Cekim kalitesi çok kötü maalesef. Ayrıca uzun anten daha hoş duruyor. Bunların yerine Yen'i tip kısa antenler daha güzel olurdu. Yakışıyor araçlara ama modası geçti sanki artık :)

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orjinal araç anten riskini biliyorsunuzdur :)

Adamların işi gücü yok anteni çalıyorlar .

O KAdar farkediyor mu ya çekim gücü..?
ben de genelde mp3 kullanırım ama canım radyo dinlemek istediğinde de çekmeme sorunu olursa pek hoş olmaz...

Tuzla - Kartal arasında orjinal anteni ile pal station metro fm sorunsuz dinliyordum .

Shark anten den sonra eskisi gibi çekmiyor.Çamlıca gişeler tarafında netleşiyor :)

Geri