8 Ocak 2015 Konuyu Başlatan #11 wishmaster Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ara 2014 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Valla koltukların yanında airbag logoları mevcut. Fakat içleri dolu mu bilmiyorum. İnşallah tecrübe etmeyiz bunu
Valla koltukların yanında airbag logoları mevcut. Fakat içleri dolu mu bilmiyorum. İnşallah tecrübe etmeyiz bunu
8 Ocak 2015 #12 admiral Barış KARA, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Mar 2012 Mesajlar 1,972 Tepkime puanı 22 Puanları 0 wishmaster' Alıntı: Valla koltukların yanında airbag logoları mevcut. Fakat içleri dolu mu bilmiyorum. İnşallah tecrübe etmeyiz bunu Genişletmek için tıkla ... Yazılar varsa kendide vardır merak etmeyin. Kafanızı koltuğun altına uzatın, soketleri görürsünüz
wishmaster' Alıntı: Valla koltukların yanında airbag logoları mevcut. Fakat içleri dolu mu bilmiyorum. İnşallah tecrübe etmeyiz bunu Genişletmek için tıkla ... Yazılar varsa kendide vardır merak etmeyin. Kafanızı koltuğun altına uzatın, soketleri görürsünüz
19 Ocak 2015 #13 renault tarmak Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ağu 2014 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Ruhsatta motor numarasina bakin k4m ile başliyorsa 1.6 16v, k7m ile başliyorsa 1.6 8v dir