clio rsi(megane2 jantlı)

aslında merdan abinin oraya gittiğimizde ortalıkta görürsek hemen bir deneyelim halil abinin arabada nasıl duracak merak ediyorum..ben jantları almadan önce bulmuştum bunlardan gittim denemeye 55 yanakla sürtme yaptı çamurluklara o yuzden alamamıştım..çok güzel jant arabayı değiştirip clio alırsam eger gözümü kırpmadan bu jantlardan alırım:D

valla bende fazla kalmadi öbür araçlar gibi buda clionun ömrü bende az 15 gün en fazla yoksa bir yay yapılsa ne olurdu bu renk de güzel di çizik filan yokdu şimdi antalyada dir bu arac satılmadıysa alanya ya göndermiştim

çok güzelmiş abi araba tam benlik dizelmişte ohh kafa kuş:D

80 hp idi hem yakmiyordu hem ne gidiyordu ya

abi benim eniştede clio III 65 beygir 1.5 dci var o bile kopek gibi gidiyodu valla 80 ligi daha fena gider kasa hafif motor guclu gidiyor tutmayın beni diyor :D bide chip yiyince bulut gibi :D dusunmek bile istemiyorum :D

Bu jantlar benim arabayada olsaydı düşünmeden alırdım..

cc jantı değilki bu emmi bence renaultun en güzel jantı ...
Biliyorum olmadığını ben onları alacaktım...:D
aslında merdan abinin oraya gittiğimizde ortalıkta görürsek hemen bir deneyelim halil abinin arabada nasıl duracak merak ediyorum..ben jantları almadan önce bulmuştum bunlardan gittim denemeye 55 yanakla sürtme yaptı çamurluklara o yuzden alamamıştım..çok güzel jant arabayı değiştirip clio alırsam eger gözümü kırpmadan bu jantlardan alırım:D
Bak bu hiç aklımıza gelmdi bakalım bi ara...:eyv

Satılığı mevcuttur hehehehe

Renault un geneline yakışan bi jant bu gerçekten iyi duruyo

yakışmış..

Bilseydim satmazdım altın gibi jant:D

Geri