şimdiden hayırlı olsun yapışması güzel olduysa sorunsuz kullanırsınız elinize sağlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Video çektik şimdi yüklüyorum paylaşıcamşimdiden hayırlı olsun yapışması güzel olduysa sorunsuz kullanırsınız elinize sağlık
Buda Videosu (Sonuna Kadar İzleyim Başlarında Ivır Zıvır Var) http://www.youtube.com/watch?v=ILQ_0HYCfCE&feature=youtu.be
Abi tam Oturmadı. içeride kalan yere bak buruşmu sanki.oldukça güzel olmuş güle güle kullanın arada gelen cızırtıların radyo olmasından dolayı kaynaklandığını varsayıyorum
Abi yarın Dışardan yapıştırsam olurmu yani dış yarafta kalan yer ile hoparlörün birleştiği yere yapıştırı sürsem.buruşma var ama yapışmış gibi duruyor sanki. onun için buruşmanın çok sorun olmayacağını düşünüyorum
Abi Deneme Amaçlı Yaptım onu. normalde bende 4de kullanıyorum.benden sana tavsiye bass ı fazla açma cızırtı artıyor ben fluence da bile +2 de kullanıyorum clio da 0 daydı babam -5 e getiriyodu