Clio IV vs Kangoo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memo_16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    clio kangoo
Esas sana gelmesi lazimdi :)
Adami resmen bicmissin :p

Bu arada atarim var butun 105 lik kenguculara :)

Apsuvi girtlagina kadar yuklemis kangoyu diye duyumlar aliyorum :)
Girtlak yuklu kengu

öle duyumlar alamassın, apsuvai araba yuklese önce bizim haberimiz olur malum piyasa ufak qw
ben genel konustum

Son düzenleme:
Bakıyorumda 105 likçilere bilenen çok yazın gösterecem hepinize gününüzü..:D

Bu arada atarim var butun 105 lik kenguculara :)
Iyi Bak 105 Dedin Bende Bana Mi Bileyli Selece Dedim Sasirdim
Apsuvi girtlagina kadar yuklemis kangoyu diye duyumlar aliyorum :)Girtlak yuklu kengu
Sadece Hafiften Chip Olabilir Baska Birsey Yok
öle duyumlar alamassın, apsuvai araba yuklese önce bizim haberimiz olur malum piyasa ufak qw ben genel konustum
Vay Canina Mevzulara Bak Biz Uzak Kalmisiz Piyasadan

Kangoo biraz daha iyi gider gibi aracın yakıtı iyi değil gitmiyor bir daha deneme yaparken shell gtl falan alacam..:D
Yakiti Sirf Roll Icin GTL Alman Cok Farkettirmez

Yakiti Sirf Roll Icin GTL Alman Cok Farkettirmez

PO dan bize %5 indirim var ordan alıyoruz yakıtı ama çoğu benzilikte mazot iyi değil, opetten falan alınca arabanın çalışma sesi bile değişiyor çekişide hissedilir derece artıyor haliyle..
Ama başkanım senin 105 lik fluenceyi çıkartalım meydana bakalım hala burda olacaklar mı Clio IV çüler..:D

Kamyonet ile hususi araba kapismasi hic bitmez
@apsuavi gormeli bu konuyu
Bana boşa atar gider yaptigini farketmistir :)
Kafam kus gibi rahat
Cliodaki kamerayi tutan arkadas azcik bizim videoları izlemeli;)
Selçuk abi bütün çekimler bana ait, ilk roll çekimimdi ve çekimi profesyonel makine ile çektiğimden lensten kaynaklı bi hareket kısıtlaması vardı, ilk tecrübeler bunlar sizler gibi defalarca çekim yapamadık bu seferlik böyle olsun :D
@​SinanSoylu ve @KuBiiLaY isterseniz sizin çekimleride yaparız yeterki haber verin :D

Geri