Eline sağlık abi süper olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selim arkadaşa sorduğumda fardaki ledlerin yanmadığını iletti. Bununla ilgili bilgi varmı.Led ( çıtalar ) içinde beyin gerektiği. Bunun için Fluence çalışır demişler ve deneyecekler.Sanırım d5s ampül Audi,Octavia ve Mini Coupe araçlarda varmış.Onların servislerine sormak lazım fiyat nedir.Daha önceki led şerit uygulamasında sinyalerdede led şertiler aktif.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eline sağlık abi süper olmuş.
Emeğine sağlık başkan çok güzel bilgi paylaşımı olmuş
Sent from my iPhone using Tapatalk
Abim o zaman farin herseyi ile oynamak lazim, bir anlami kalmaz o farin... bu arada led yakmak icin hat çekiyorlarmis, beyine gerek yokmuş.Bence led şerit olsa ve sinyallerde de aktif olsa Egemen kardeşin aracındaki gibi güzel olur düşüncesindeyim .
Ben geçen hafta kendi aracıma uygulama yaptırdığım yerde Clio4 kullanıcısı bir arkadaş ile karşılaştım.Sanada bahsetmiştim.Oda farları almış ama ampülden dolayı işlemlere başlayamamışlardı.Ogün ordaki arkadaş fara enerji verdi ancak ledler çalışmadı.Dediğin gibi yapılıyorsa iyi olur .
Biraz kafa yorsalar yapabilirler sanırım ama çok fazla talep olmadığından zaman kaybetmek istemiyorlar gibi geldi bana.
Bu akşamda uğradım işlem yaptıklarında bana haber verecek neyi nasıl yaptıklarına dair.