Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CLİO IV cam ve tavan filmi yaptırmak isteyen arkadaşların ilgisine...
Pulat, Cam filmleri Tüv muyayenesinde hafif kusur olarak geçer. Ön cama yapılan film Ağır kusur olarak geçer. Üste yapılan film ile ilgili bir bilgim yok yanlız, dediğin gibi belli bir oranda renk değişiminin muhakkak ruhsata işletilmesi gerekiyor.
Yani cam filmi ile (ön cam hariç) polislerin hiç birşey demeye hakları yok. Yasal olarak eskisi gibi çizemezler artık TÜV'den beri.
Pulat, tavan, kaput, reklam giydirme vb için de, trafik kanununun ilgili maddesnde şöyle yazıyor araç boyalı yüzeyinin %29'unu geçmez ise sorun olmuyor. İşletmen gerekmez. Eğer geçer ise ruhsata işletmek zorundasın.
Bende yaptirmak istiyorum ama kafami kurcalayan tek yön
:abi en iyisi bu diyene yaptiripda çizildiğini görmek
son olarak spoyler üzerini kaplatmaktaki amaç ne anlayamiyorum varmi bi nedeni?aydinlatirmisiniz
Çok hoş görünüyor araç hocam, güle güle kullan. Tavan filminde sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum, göz kararıyla maksimum %20 22 sini oluşturur boyalı yüzeyin.