Clio IV Arka Kapıdan Gelen Ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmlAkmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Servis sorunu çözemedi. Bi sıvı sıktı. Daha berbat oldu. Kağıt sıkıştırmak da istemiyorum açıkçası.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yani bazı yerlerde malzeme kalitesinde ciddiye alınmamış sanırım. Bu durum da uzun vade de sorunlara yol açıyor. İnsanın sinirini bozuyor evet ama sıvı ile gideceğini sanmıyorum bu durumun.

kapıyı zorlamadım ses tam olarak kapıdan mı onu bilmiyorum ama o bölgeden geliyor ve lastik gıcırtısı şeklinde. koltuk kafası için kafaları tutan koltuğun içindeki parçaları değişiyorlar sorun çözülüyor.

kapıyı zorlamadım ses tam olarak kapıdan mı onu bilmiyorum ama o bölgeden geliyor ve lastik gıcırtısı şeklinde. koltuk kafası için kafaları tutan koltuğun içindeki parçaları değişiyorlar sorun çözülüyor.
Hocam bi gevşeklik söz konusu olabilir. Kapı açıkken aşağı yukarı hareket ederek bi test edin isterseniz. Yoksa oynama büyük bi ihtimal lastiklerde sertleşme olmuş olabilir. Yaşadığım için o seslerin nekdar sinir bozucu olduğunu biliyorum :) kafalıklar içinde verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.

En iyisi tekrar servise götüreyim.

Aynı sorun daha 2000 km de olan aracımda patlak verdi.Her kasisten yavaş geçişimde veya arabaya ağır biri oturduğunda gelen karyola gıcırtısı gibi bir ses.
Aradım bulamadım sorunu.Servise götürdüm. Bağaj kapağı ve arka kapı lastiklerine wd 40 türü bir sprey sıkmışlar ve bağaj kilidine gres e benzer bir yağ sürmüşler sorun düzeldi.
Garantiniz varsa servise bir danışın derim.

En iyisi tekrar servise götüreyim.

Aynen çok bi çözüm bulamasalar da yine de en sağlıklısı servis :eyv

Aynı sorun daha 2000 km de olan aracımda patlak verdi.Her kasisten yavaş geçişimde veya arabaya ağır biri oturduğunda gelen karyola gıcırtısı gibi bir ses.
Aradım bulamadım sorunu.Servise götürdüm. Bağaj kapağı ve arka kapı lastiklerine wd 40 türü bir sprey sıkmışlar ve bağaj kilidine gres e benzer bir yağ sürmüşler sorun düzeldi.
Garantiniz varsa servise bir danışın derim.
Teşekkür ederim. Bu da bi çözüm olabilir tabi ki bi denemek de fayda var. İlginize teşekkür ederim.

Kapi cebinde bisey olmasin?

Kapı gıcırtısı bende de mevcut onun için tam olarak çözüm nedir öğrenip yazmanız mümkün müdür acaba. teşekkrüler.

Kasislerdeki ses disardansa on viraj lastiklerinden geliyor neredeyse her clio4 garantiden degistirmistir bunlari.

Geri