Clio IV Arka Kapıdan Gelen Ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmlAkmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CmlAkmz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikler herkese merhaba. 2014 Model Clio IV joy paket sahibiyim. Son zamanlarda sağ arka kapıda rahatsız edici "cıt cıt" sesi geliyor. Kapıda hiç bir işlem yapılmadı. Çok rahatsız edici bir ses. Fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. İyi forumlar.

Öncelikler herkese merhaba. 2014 Model Clio IV joy paket sahibiyim. Son zamanlarda sağ arka kapıda rahatsız edici "cıt cıt" sesi geliyor. Kapıda hiç bir işlem yapılmadı. Çok rahatsız edici bir ses. Fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. İyi forumlar.
aynı ses yine sağ arka kapı bende de var. lastik sesi. tıkırtı değil. daha çok parke yolda oluyor. ustalara serviste sordum cevap yok

Arkadaşlar o sesler arka kapıdan değil.ön yolcu koltuğunun başlığından geliyor.yolda giderken başlığı elinizle tutun sesin kesildiğini göreceksiniz

Bende ki ses daha çok montların cıt cıtından gelen ses gibi bende ustadan rica ettim acaba parça mı düştü diye içine ama o da yok.

ArkadaÅŸlar o sesler arka kapıdan deÄŸil.ön yolcu koltuÄŸunun baÅŸlığından geliyor.yolda giderken baÅŸlığı elinizle tutun sesin kesildiÄŸini göreceksiniz
Hiç aklıma gelmedi açıkcası:D Akşam deneyeceğim.Teşekkür ederim.

yok o değil kardeşim onu daha önce halletmiştim. bu baya kapının oradan geliyor. tekrar söyleyeyim tıkırtı değil benimki lastik lastiğe değiyor gibi gıcır gıcır öyle işte

yok o değil kardeşim onu daha önce halletmiştim. bu baya kapının oradan geliyor. tekrar söyleyeyim tıkırtı değil benimki lastik lastiğe değiyor gibi gıcır gıcır öyle işte
Usta o zaman aynı ses değil benim bildiğin içinde bi parça varmış gibi. Siz soğuk havada kapıyı açmaya zorladınız mı hiç?Don havalar da

Sağ Koltuk başlığı sesi içinçözümü olan var mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

klasik türk mantığı :) Kağıt sıkıştırabilirsiniz :silah

Servis sorunu çözemedi. Bi sıvı sıktı. Daha berbat oldu. Kağıt sıkıştırmak da istemiyorum açıkçası.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri