Clio III Led Stoplar takıldı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan racerant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun, çok yakışmış ayrı bir hava katmış..:eyv

​Hasta oluyorum bu ledli stoplara ya ayıptır sorması ne kadara aldınız ben en son 310 fiyat aldım belki sizinki daha uygundur :)

​Hasta oluyorum bu ledli stoplara ya ayıptır sorması ne kadara aldınız ben en son 310 fiyat aldım belki sizinki daha uygundur :)

o fiyat kardesim 300 tlden asagı bulamazsın bu led stopları sıfır olarak :) markası bunların depo marka sanırım. depo üretiyor cogu led stopları. ama sonarda olabilir. zaten bu led stop ve farları üreten firmalar belli :D junyan sonar depo/fk :D

Son düzenleme:
Hayırlı olsun maşallah çok yakışmış :eyv

Arkadaslar benimkilerin markasi junjan. Normalde bunlar 330 civarinda ama ben life tuning diye biryerden aldim. Kampanya varmis 210 liraya aldim takimini.

güle güle kullan

Arkadaslar benimkilerin markasi junjan. Normalde bunlar 330 civarinda ama ben life tuning diye biryerden aldim. Kampanya varmis 210 liraya aldim takimini.

orası nerde baya uyguna satıyo :D

çok şık durmuş,güle güle kullan.hiç sırıtmamış.hatta mükemmel bile diyebilirim yani.Keşke bizimkiler içinde bu tarz stoplar yapsalar,ama maalesef yok.yada biz bulamıyoruz.

maşallah iyi günlerde kullan:)

ah bide megane 2 sedan için yapsa su junyan sonar ledli stop ilk işim alır takarım valla :D

Geri