Clio III Extreme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Leo1905
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fatih Renaultsport yazılarını bu tarafa geçersen bizim reklamcıda bastırırız hazır olması lazım onda, kapı bantlarına gelince bencee bir önceki versiyorun parçalarının yerine clioIII parçaları bulmaya bak...:eyv

maşallah kazasız belasız çok güzel olmuş :eyv

teşekkür ederim.darısı başınıza :D

Fatih Renaultsport yazılarını bu tarafa geçersen bizim reklamcıda bastırırız hazır olması lazım onda, kapı bantlarına gelince bencee bir önceki versiyorun parçalarının yerine clioIII parçaları bulmaya bak...:eyv
Bu eşiktekilerden mi bahsediyorsun Halil abi :confused:

kazasız sürüşler dilerim...
2.el ararken 2008 model exteremelerin ön konsol mu panel mi ne deniyor maviliydi, çok garip duruyordu, artık siyah gördüğüm kadarıyla.

Bikaç ay önce ebaydan sipariş edip almıştım bu anahtar kabını. gayet güzel görünüyor. masaya koyunca dikkat çekiyor hemen :cool:

çantanın içinde bulmak ölüm anahtarı bunu anladım, ya böyle bir kap lazım ya da çanta içinde kolayca bulunacak açık renkte bir şey. ebay haricinde nerede satılır böyle şeyler acaba?

Bu eşiktekilerden mi bahsediyorsun Halil abi :confused:
Evet kapı eşiklerinden...:)
çantanın içinde bulmak ölüm anahtarı bunu anladım, ya böyle bir kap lazım ya da çanta içinde kolayca bulunacak açık renkte bir şey. ebay haricinde nerede satılır böyle şeyler acaba?

Ebay haricinde satılan yer yok malesef...

kapılardaki logolar hoş durmuş güle güle kullan kazasız belasız

Maaşallah allah kaza bela ceza vermesin...

Geri