Clio III 1.5 65 Hp Dci Performans

AR Kangoo yu diyosunuz galiba :)

Uzun yolculuk esnasında çok düzgün bir yolda mondeo ile ışıklarda kaldık tabi haliyle kalkışlarda hiç şansı yoktu geçtim uzadım gittim, sağ şeritte ilerlerken mondeo geldi önüme geçti çok yavaşladı bende onu sollamak istedim canı sıkılmış belli ben sollarken gaza yüklendi hesapta buna müsade etmeyecekti yine geçtim. Şimdi bunu neden yazdım o araçların kasa çok ağır bu çok etkileyici bir faktör zaten ben o an 190 km hıza geldim ki sonra o da bıraktı ama beni geçemedi şu da bir gerçek ki daha uzun mesafelerde yüklenmiş olsaydık tabi ki geçecekti beni yani yüksek hızlarda şansımız yok :)
benim aracım 1.5 dci 100 hp.

benimde kafamda bu sorun var. intercooler da takmak istemiyorum. chip taktirirsam turboyu kirarim diye korkuyorum. turbo suan hava filtresinden cektigi icin spor hava filtresi taktirip, son susturucu iptali yaparaj arabayi rahatlatacagimi dusunuyorum. yardim ve yorumlarizi alabilir miyim?

benimde kafamda bu sorun var. intercooler da takmak istemiyorum. chip taktirirsam turboyu kirarim diye korkuyorum. turbo suan hava filtresinden cektigi icin spor hava filtresi taktirip, son susturucu iptali yaparaj arabayi rahatlatacagimi dusunuyorum. yardim ve yorumlarizi alabilir miyim?
Acik hava filtresine gerek yok kutu ici al . Chipli haliyle son susturucu iptali olursa ses de alirsin biraz . Yanlis bilgi vermiyim ama katalizor de iptal olursa araba o zaman rahatlar

chipte bi sorun yaratmaz o zaman?

65 Hp güzel yürümüş o zman masallah clio ya

haziran ayında muayinesi var arkadaslar. chip taktırdıktan sonra olusan bi sorun olursa herkesi bilgilendireceğim. chip taktırırsam egzozdan kalabilir. sonucta duman atıyor araba.

Ağırlık ve güç gözönüne alınınca şehir içi yakıtı fazla biraz ama yeni nesili ile daha iyi hale geldi zaten.

siz konunun uzmanısınız. sizce sorun cıkarır mı ?

Eksos muayenesinde düzgün yapılan chip tuningten dolayı bir sorun olmaz.

Geri