Clio III 1.5 65 Hp Dci Performans

rudesebo1

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar merhaba. orjinal bi clio 3 sahibiyim ve cumartesi gunu arkadasimla araba yikamaya gittik. arkadasimda 2.0 190 hp ici dolu dizel mondeo vardi. arabayi denemek istedik ve musait bi yolda basmaya basladik. clio beni şoke etti. bu 65 hp lik gucten bu kadar performans beklemiyordum. mondeo geciyor tabi ama fark hic acilmiyor gercekten cok etkilendim. chip tuning uygulamasi yaptiracagim ve araba 90 95 hp olacak. o zaman nasil gidecek cok merak ettim...

Kısa mesafede aracının hafif oluşu nedeniyle biraz denk gidersin de sonrasında Mondeo uzar gider kardeşim,chiptuning yapıldıktan sonra çok daha iyi olur...

ucuyormusta haberimiz yokmus :) arabayi aldigimda arabaya karsi soguktum ama o performanstan sonra resmen asik oldum

Rampaların ustasıyız ama ben pek memnun değilim :D

ne konuda memnun degilsin?

memnun olmayacak konu çok :) cliolar oyledir iyi kalkarsın ama sonrasında karşıdaki araba biraz gucluyse uzar gider benim symbolda oyle kalkarken ve yokuslarda kopek :)

clio symboller gerçekten kalkışlarda uçuyor adeta mustafa abinin belirttiği gibi hafif olduğundan :eyv

kısa şanzıman ve güç / ağırlık oranından dolayı 0-60 ı harikadır özellikle zamanında çok test etme imkanım oldu.. :) 0-120 de fena değildir.. 120den sonra nazlanmaya başlıyor. ama 170 görebiyor 65hp düz yolda orjinal bir araba ise.

Bende 65 hp symbol kullaniyorum . Pek memnum degilim 150 den sonra km saati nerdeyse egilmiyor . Kat egr ve son susturucu iptali ,acik hava filtresi yaptirmayi düşünüyorum nasil etkisi olur ? Yazilima soguk bakiyorum intercooler olmayisindan dolayi 85 hp lik olsa yaptirirdimda 65 korkutuyor biraz

formda 65 lik kango yükleyen bi arkadaş vardı konuyu görünce muhakkak yazar çok emek harcadı şuan +120 hp güçlerde diye biliyorum.

Geri