Clio hb rxt almayı düşünüyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caner4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

caner4

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar selamlar.. İzmir civarı 15bin liraya kadar tüplü 1.4 veya 1.6 rxt clio arıyorum. kullanan arkadaşlar artıları ve eksileri olarak fikir verebilirler mi acaba. hiç renault kullanmadım nasıldır nedir ne değildir. kullanırken ve alırken nelere dikkat etmek lazım. şimdiden teşekkürler keyifli forumlar ...

aracı aile için mi alıyorsunuz yoksa kendiniz içinmi ? eğer kendiniz için araç düşünüyorsanız megane coupe lere bakın derim

annem için alıcam aracı küçük ve az yakması önemli . araştırdık en full ü rxt dediler. bende ona yöneldim. bi tane buldum 169bin kmde temize benziyor ptesi gidip görüşeceğim.

İki tane araç buldum 1.4 olana daha yakınım şu an sizlere de bi danışmak istedim nasıl görünüyor araçlar. fikirlerinize açığım.. şimdiden teşekkürler..

aracın linki bu araç 1.4 olan : Renault Clio 1.4 RXT 2001 Model 14.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 92144214
bu da 1.6 olan manisada bulduğum bir araç. : Renault Clio 1.6 RXT 2000 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk - 92497610

ben yaklaşık 3 yıldır 1.6 rxt kullanıyorum gayet memnunum her bindiğimde ilk günkü almışım gibi mutlulukla biniyorum genellikle masrafsız arçalardır yakıtı ekonomik gideride iyi araçlardır 1.4 olanı nedense içime sinmedi 1.6 olanın sanki daha temiz

ozaman 1.6 16v olanlara bakın yakıt açısından onlar daha iyi . ve mümkünse düşük km li olanlara bakın illaki bulunur

Merhabalar
Clio rxt bahsettiğiniz fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi araçlardan biridir. Full olanını almaya bakın. Mercek farlı olanlar daha hoş görünüme sahip.

Masrafsız ekonomikaraçlardır.

RXT candır:)

Geri