bende 6/4 yay var üstüne önler 2-3 cm presle basıldı ama amortisorler orjinal kardeşim hiç birsey olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence gerek yok çok eski bir uygulama ne gerek var benim fikrim tabiki dearkadaslar cok tesekkur ederım sagolun hepınız bide kaput maskesı almayı dusunuyorum komple bunu yapan veya satan bıyer bılıyomusunuz bn ankarada buldum bıyer deko maske dıye ıstanbulda yapan bıyer varmııdır acaba
bence gerek yok çok eski bir uygulama ne gerek var benim fikrim tabiki de
Ayrıca arabanın resimlerini görsek seni daha iyi yönlendirebiliriz en azından fikir sahibi olursun
kesmeyle hiç uğraşma presslet yayları
sen Anıla bakma kardesim kaç kere arabasına yay takmış ayrıyetten presletmiş öyle tavana folyo çektirmekle xenon takmakla olmuyor bu isler, ben preslettim soğuk olarak ama güvenilir piyasada ismi olan bir yere yaptırdım adamlar ekmek fırını gibi çalışıyor full dolular sanayide herhangi bir yere yaptırmadım şu ana kadar bir sıkıntı çıkmadı inşallah çıkmazdaabi yay presletmenin iyi bisey oldugunu bence cıkar aklından sana kim dediyse yay presletmek iyi bisey diye sövmek müstahak ona yay presletmek cok tehlikeli ve sakattır. demedi demeyin..