Clio hb 2 17 jant

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06e9239
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
MeganeII jantının duruşu...:)

acikcasi ide janti kafamda yoktu. scenic jantlarindan istiyodum nasip olmadi.
6kollu meg2 hic dusunmedim hic clionun hatlarina uygun bi jant degil bence, tabiki zevk meselesi

Benim gönlümdeki tek jant aslında oz da onunda orjinali 3500 tl den başlıyor bence clio için üretilmiş bi jant çakmaları var ama onun gibi durmuyor yada 14 15 lerini alcaksın 800 lira gibi rakamlara oda çok geliyor sanırım bu mini jantını alcam göbekte biraz oynama olcak jantın genişletilmesi lazım birde şey sorcam direksiyon kutusunda problem var benim çok ses yapıyor ankarada tanıdık ucuz fiyata yaptırabileceğimiz biryer varmı

direksiyon kutunuzda problem var bide 17 jant mı takmak istiyorsunuz çok riskli bir işlem :D 195 45 16 lastikle güzel bi 16 jant işinizi görür.bende sizin gibi 16 bulamadım sonra sinirlendm 17 aldım sonrada sattım :D şimdi 15 spoon kullanıyorum 195 50 15 lastikle

Benim gönlümdeki tek jant aslında oz da onunda orjinali 3500 tl den başlıyor bence clio için üretilmiş bi jant çakmaları var ama onun gibi durmuyor yada 14 15 lerini alcaksın 800 lira gibi rakamlara oda çok geliyor sanırım bu mini jantını alcam göbekte biraz oynama olcak jantın genişletilmesi lazım birde şey sorcam direksiyon kutusunda problem var benim çok ses yapıyor ankarada tanıdık ucuz fiyata yaptırabileceğimiz biryer varmı
Ankaralı arkadaşların gittiği yerler var konuyu görünce cevap verirler sana...

cooper jantını bizim arabalara takmak için torna işlemi gerekiyor..bende takacaktım dışarda kalıyor diye vazgeçmiştim..yinede bir araştır..ben 17 den yanayım..:)

evet tornayıda yapıp öyle takcaklarmış zaten direksiyon kutusunu yaptırcam fiyat araştırıyorum işte

çok yakışır clio'a mini cooper jantıı ben olsam büyüklüğüne küçüklüğüne bakmaz alırdım :D

Evet arkadaşlar aldım sürtme falan yok şuan için gayet iyi ama lassa snowways lerimi çıkarıp bi anda yazlık lastik taktığım için şuan sıkıntı oluyo umarım bahar gelir ve herşey güzel olur ve umarım bi eşine daha rastlamam :) resimi paylaşıcam

3kf1k.jpg

Geri