yoo aksine geçmiş yorumlarıma bakın - yorumum da olmuştur.Ama EDC benim hoşuma gidiyor - bir yönünü bu zamana kadar görmedim.
Otomatik daha ucuz değil ki otomatik düşünsün bir insan ihtiyacı yoksa niye gidip fazla para verip otomatik alır ki benimde görüşüm ihtiyacı yoksa çok gerek duymuyorsa manuel alsın otomatik şanzımanla uğraşmasın ama otomatik de başka bir konfor sağlıyor insana.
Garanti konusunda da mais mail atmadıysanız atın en son yol fransaya mail gönderim mutlaka dönüş yapılır direk servis ile irtibat kurunca çözüme kavuşamıyor malesef .
son olarak fiyat konusunda bir şey dememekteyim çünkü piyasasını incelemedim.
Konu uzadı gitti farklı yorumlar da gelecektir kuşkusuz kendi karar verecektir donanımhaber gibi forumlarada başlık açabilir konu sahibi daha tarafsız yorumlar alır.
Örnek Konu : http://forum.donanimhaber.com/m_102935434/tm.htm
dediğiniz gibi konu uzadı gitti biz boşverelimde kendisi karar versin, ben ztn edc kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın aksine gayet güzel ama her ürün gibi onunda bir kusuru var ve oda yoğun trafikte yaşanıyor o sebeble arkadaşımızın yaşadığı il İstanbul ise dikkatli olmasını söylüyorum okadar.
yoksa yurdumuzun diğer illerinde çokta sıkıntı yaşanacağını bende düşünmüyorum ama İstanbul ise 2inci defa düşünürdüm.