Clio Direksiyon Aydinlatmasi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tfnylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tfnylmz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
3 Eki 2017
Mesajlar
41
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
Arkadaşlar selam. Direksiyondaki hız sabitleyici tuşları için aydınlatma fikri olan var mı? Ya da beyaz fosforlu kalemle işaretlerin üstünden gecsek işe yarar mı sizce ?
 
yıl oldu 2018 hala ışık yok maalesef makyajlı kasa kullanıyorum bende hiç memnun değilim bu işten.
 
Latitude’de bile yok.
 
Arkadaşlar merhaba, bende iç aydınlatmadan oldukça şikayetçiyim. Yakışıklı, agresif hatlara sahip bir araç üreteceksin. İçeride şık bir arka tavan lambası bile olmayacak... İlginç bir tutum. Halbuki üreticiler için bu tip uygulamalar montaj süresini biraz karmaşıklaştırmaktan öte değil. Malzeme tutarı vs. adete girince toplasanız 100, 200 tl fark eder veya etmez ama yok. Yaptık oldu deyip geçiyorlar maalesef. İlginç bir tavan lambası uygulaması yaptım yakında derleyip forumda paylaşacağım.
 
yaptiysan paylassanda gorsek kardesm bende ayni dertten muzdaribim arka taraf zifiri karanlik camda film olunca
 
https://i.hizliresim.com/lONjMp.jpg

https://i.hizliresim.com/nONMXa.jpg

öndeki tavan aydınlatmasını arkaya, önede megane 2 ( 3’lü tip ) aydınlatma taktım. Hepside led oldu.aynı şekilde ayak aydınlatmasıda yaptım.gayet iyi görüyorum heryeri şimdi
 
yaptiysan paylassanda gorsek kardesm bende ayni dertten muzdaribim arka taraf zifiri karanlik camda film olunca

Kardeşim Clio 4 aracıma uyguladım. Şu an konuyu hazırlıyorum fotoğraflar, bağlantılar falan. Önümüzdeki hafta içi forumda paylaşacağım.
 
gayet basarili olmus aracin ici kablolari onde tavan lambasindna alip nereden goturdunuz arkaya dogru?
Ortadan ittirerek göturdüm
 
Geri
Üst