Clio Basım İşlemi- KARADO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *MELiH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
barış basalım senin arabayıda:) ama önce otopark bulmak lazım sana...
ramazan sırada sen varsın, haberin olsun:)
havalar ısınıyo derken yine soğuk geldi ama yakın zamanda bir RFC İZMİR yapalım şöyle kalabalık:)

Her türlü katılırız RFC İzmir faaliyetlerine.

İnşallah şu evi değiştireyim, basarız YEE clioyu da. 10 dk lık işmiş zaten gördük. :)

Her türlü araç basılır :D

Melih bu sefer şaşırttın beni makas işine girmemişsin...:D

:D valla kendimin olsa rahatlıkla yaparım başkasına yapmam abi makas işleri nolur nolmaz :) Allah korusun bişi olur.

:D valla kendimin olsa rahatlıkla yaparım başkasına yapmam abi makas işleri nolur nolmaz :) Allah korusun bişi olur.

hadi len ordan bıraksak benimkinede makas uygulcan sen cok fenasın hehe

barış basalım senin arabayıda:) ama önce otopark bulmak lazım sana...
ramazan sırada sen varsın, haberin olsun:)
havalar ısınıyo derken yine soğuk geldi ama yakın zamanda bir RFC İZMİR yapalım şöyle kalabalık:)

abi arabaya hergun 5 kişi biniyoruz okul çıkısı. böle bile altını dokundurdum gecen gün :D bide basarsak düz yolda sürterim ben hehe

bende bastım aracımı fk yaylarla cok guzel duruyoo tm ıstedıgım gıbı oldu yakın zmnda fotolarını koyucam abı hayırlı ugurlu olsun dogru karar ınsan arabasına yenıdn asık oluyo cok guzl olmus allah kaza bela vermesın (amın)

güzel inmiş maşallah :)

bende bastım aracımı fk yaylarla cok guzel duruyoo tm ıstedıgım gıbı oldu yakın zmnda fotolarını koyucam abı hayırlı ugurlu olsun dogru karar ınsan arabasına yenıdn asık oluyo cok guzl olmus allah kaza bela vermesın (amın)
amin, cümlemize,
enes teşekkürler kardeşim:)

güle güle kullan Murat abi

Geri