Clio amblem iptali ve ön ızgara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clio-ba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

clio-ba

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracım aynı renk.resimlerdeki gibi amblem iptali ve ızgarayı istanbul avrupa yakasında nerde yaptırabilirm ve maliyeti ne olur.
ek olarakta şu 2 şerit çizgide hoşuma gitti aynısını onlar içinde soruyorum :))) :):)
33476986.png

82563892.png

Şeritler hariç sevmediğim uygulamalar:)
Avrupa yakasında nerede oturduğunuda azarsan arkadaşlar yardımcı olacaktır...

Şeritler hariç sevmediğim uygulamalar:)
Avrupa yakasında nerede oturduğunuda azarsan arkadaşlar yardımcı olacaktır...
Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa semtindeyim yakın bi yer olursa daha iyi olur :D bide maliyet tabi öğrenciyiz neticede önemli benmi için

​Bu şeritler muayenede ağır kusurlu sayılıyor haberin olsun...

Bence logo iptali hiç yakışmamış, bulaşmayın bu işe..

muayeneye kadar sökeriz onları baya zamanım var nasıl olsa :) bu arada çok hızlı cevap geldi forumda bu hızlılık valla tebrik ediyorum tşkler :))))

kardesım bence daha farklı tasarımlar dusun okadarda sık durmuyor bu sekılde agzı acmak logoyu doldurma yontemıyle ıptal etsen ?aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar dileğiyle

kardesım bence daha farklı tasarımlar dusun okadarda sık durmuyor bu sekılde agzı acmak logoyu doldurma yontemıyle ıptal etsen ?aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar dileğiyle
hoşbulduk.bu arada clioyu bugun sattım yerine gittim bi scenic aldım 2004 1.9 dizel ilk günüm güzel geçti gerçi cliodan inip scenice binmek ilginçti boyut farkı malum ama hoşuma gitti çok beğendimm :)

​Bu şeritler muayenede ağır kusurlu sayılıyor haberin olsun...

Ocak ayında araba muayene olsun geçsin.2yıl sürem olmuş olucak.Bu cliodaki gibi 2 tane beyaz serit çekicem. yakısırmı sizce?

Geri