Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Clio 5 1.0 x-tronik TCE joy araç aldım. Arka farlar bagajda yanmıyor. Önde de C şeklinde yanmıyor. Gizli özellikler ne zaman çözülür. Bunları açmak mümkün olur mu acaba.
Uyumlu Elm327 cihazın varsa ve de ddt4all programını kullanabiliyorsan birtakım ayarlar yapılır örnek olarak drl yani gündüz ledleri çalışmıyorsa çalışır hale getirilir..
Ustam bende uyumlu cihaz varda araca müdehâle edilemiyor. Okuyor ama yazamıyor beyne nedeni nedir bilemedim. Araştırdım İstanbul'da cliolar ile haşır neşir olan bir kişi başarmış bunu reklam olmasın diye yazmıyorum.
Ustam bende uyumlu cihaz varda araca müdehâle edilemiyor. Okuyor ama yazamıyor beyne nedeni nedir bilemedim. Araştırdım İstanbul'da cliolar ile haşır neşir olan bir kişi başarmış bunu reklam olmasın diye yazmıyorum.
Arkadaşlar Clio 5 1.0 x-tronik TCE joy araç aldım. Arka farlar bagajda yanmıyor. Önde de C şeklinde yanmıyor. Gizli özellikler ne zaman çözülür. Bunları açmak mümkün olur mu acaba.
ön farlar c şeklinde yanmaz joy ve touch pakette orda herhangi ışık sistemi yok krom parça var icon pakette c şeklinde sadece gizli özellikleri pro car camera ulaş açıyor youtube a yazarsanız videolarına ulaşabilirsiniz