Clio 5 2020 1.0 Tce X-tronic Akü Değişimi

YasinAlver

Kayıtlı Üye
25-Erzurum
Arkadaşlar merhaba ,2020 model Otomatik Benzinli starstoplu touch model clio5 aracın ilk sahibiyim. 5 yılını doldurmak üzere şuan için Akü uyarısı almadım.Ancak eli kulağında olduğunu düşünüyorum.Akü değişimini serviste yapılmasını mı önerirsiniz yoksa dışarıda mı ? Sizler dışarıda değiştirdiyseniz marka model vs. memnun kaldığınız yada kalmadığınız bilgileri paylaşabilir misiniz?Teşekkürler.

Varta ile 3 defa sorun yaşadım. Kimileri yıllarca sorunsuz kullanıyor ne hikmetse benimkiler 2 yılı geçince yolda bıraktılar. Aküyü dışarıda değiştirebilirsiniz, son zamanlarda Çelik akü adını çok duyuyorum. Hatta Mutlu akü ile aynı fabrikada üretildiklerini duymuştum.

• Beğen
Tepkiler: YasinAlver ve mcgc
Marka olarak bir tavsiye veremeyecegim ama mutlaka üretim tarihini kontrol edin. Bayat akuleri uygun fiyatli satabiliyorlar.

• Beğen
Tepkiler: YasinAlver
öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkürler.Renault servis ile görüştüm orjinal akü çok yüksek fiyat verdi., Mutlu akü araç starstoplu olduğu için 60 amg mi 63 efb mi olduğunu göre değişir dedi.fiyatlar yarı yarıya gözüküyor. bilginiz varmı hangisi olabilir aküde

Geri