Clio 4 üm olsun da ben o cam açma kolunu çaktırmadan çevirmeye razıyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki arabana binenler "bu ne la?" deyince nereye saklanacaksın?Clio 4 üm olsun da ben o cam açma kolunu çaktırmadan çevirmeye razıyım
Aylardir araba almak icin bakmadik marka birakmadim da bana 40000 e clio kadsr donanim veren ve sekil olarak b sinifi bir aractan daha ustun bir otomobil spylermisinoz? Madem alternatif cok?
Not; lutfen aveo yada rio gibi sekilsiz arabalari onermeyin
Ortada yüz kızartıcı bişey yok abi neden saklanayım. Çevir bakim ne olacak derim clio4 beğenimden dolayı bi şakaydı benimkisiPeki arabana binenler "bu ne la?" deyince nereye saklanacaksın?
Aynennalet olsun bizi bu duruma düşürenlere
40 bin civarı rakam verilecekse ve piyasada bu kadar fazla alternatif varsa bence son derece önemli. Eskidendi o kusurları örtbas etme isteği şimdi piyasada o kadar çok marka alternatifi var ki.
Bu arada ilk sürüm araçlar genellikle piyasada kendilerine rahat yer bulsunlar diye en üst donanım seviyesiyle ve kar payı az şekilde pazara sunulur, eksik donanımla lansman araçları ilk defa duydum.