Clio 4'cu arkadaslarima gelsin...Clio 4 RS on tampon komple cita..

eğer oysa onu ne yapar eder tampona uydururum :D inş gerisi vardır

Şuuut ve gol :D

Essai Renault Clio 4 RS - M6 Turbo - YouTube bu videoda oldukca sık gösterıyo o parçayı =)) çok zengın olablirsinn arayıslarında yeni seyler bulursann =))

Aynen furkan paylasmis resmi o parcanin ta kendisidir. Farkettiyseniz 3 parcadan olusmakta komple set olarak elimde var .. referans numarali uzerinde zaten murat ama sikinti su sizin tamponlara olmuyor senin aracinin renginde tamponda var elimde olmadi uzerinde durur vaziyette bi foto yaparim yarin musait olursamm.. Selcuk o parcayi ilk parcalarin arasindan cikardigimda altin bulmus gibi sevindim :) hele arkadasimin ne var olm o parcada ondan bi kac takim daha dediginde gelecege konut yatirmi yapmis gibi hissettim kendimi :) Mehmet aynen kardesim o videodaki parcanin tastamam kendisi :)

Aynen furkan paylasmis resmi o parcanin ta kendisidir. Farkettiyseniz 3 parcadan olusmakta komple set olarak elimde var .. referans numarali uzerinde zaten murat ama sikinti su sizin tamponlara olmuyor senin aracinin renginde tamponda var elimde olmadi uzerinde durur vaziyette bi foto yaparim yarin musait olursamm.. Selcuk o parcayi ilk parcalarin arasindan cikardigimda altin bulmus gibi sevindim :) hele arkadasimin ne var olm o parcada ondan bi kac takim daha dediginde gelecege konut yatirmi yapmis gibi hissettim kendimi :) Mehmet aynen kardesim o videodaki parcanin tastamam kendisi :)
benim arabanın renginde clio rs tamponu varmı ? yoksa eski tampondanmı var anlamadım çuünkü

yok senin orjinal tamponundan var kardeşim rs tamponunu hala arıyorum bi bulsam film kopacakta :)

Kopar artık bizi Dağhan :halay

Neler oluyor burada... :D

hazine sağlam :)

Bu ne hız. Maşallah. Birde arkadaki difüzör seti yada tamponu bulundu mu tamamdır.

Geri