Merhaba hocam benim araçta da aynı sıkıntı olmuş 15.000km geri çekmişler şimdi ben orjinal km ye getirttim ancak sorun duzelmedi nasıl değişti komple saat mı ve maliyeti ne oldu size
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar benim aracimda da ayni sorun var km 25.000 km geri çekilmiş servis gösterge değişecek dedi
ankarada bi usta buldum ben ayarlarim dedi beyindeki km ile göstergedeki kmyi eşleyeceğim dedi ama emin olamadim
yol bilgisayari 1 km de bir sifirliyor.
Sorunu göstergeyi değişmeden halledebilen arkadaş var mi
teşekkürler
Arkadaşlar benim aracimda da ayni sorun var km 25.000 km geri çekilmiş servis gösterge değişecek dedi
ankarada bi usta buldum ben ayarlarim dedi beyindeki km ile göstergedeki kmyi eşleyeceğim dedi ama emin olamadim
yol bilgisayari 1 km de bir sifirliyor.
Sorunu göstergeyi değişmeden halledebilen arkadaş var mi
teşekkürler
Selamlar aracımı yeni aldım clio 4 2016 icon dizel otomatik ben de direksiyonun altındaki tuşla sadece toplam km ile altında yapılan km gösteriyo anlık tüketim kalan yol gibi bilgilere hiç geçmiyo yardımcı olursanız sevinirim
yardımcı olur musunuz özelden mesaj attımBen sorunu hallettim özelden yazarsanız telimi veriyim anlatıyım biraz uzun zamanımı aldı halletmem
ERTUĞRUL25 e ulaştıysanız çözüm yolunu anlatmıştır. ben aradım anlattı sağolsun. anakara ivedikte aygün oto elektrik var, osman usta isminde de ustaları var. sorunu orası çözmüş. aynı paketten olan sorunsuz bir aracın yazılımını çekip bozuk olan araca yükleyerek çözmüşler.
Ben sorunu hallettim özelden yazarsanız telimi veriyim anlatıyım biraz uzun zamanımı aldı halletmem