Clio 4 - Yol bilgisayarı sorunu hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eddy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eddy

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar 2014 Edc Touch aracım mevcut, sanırım akü değiştikten sonramı oldu tam emin olamıyorum ama 1 hafta önce akü değişti, bugün baktığımda veriler doğru değildi, şöyle açıklayayım; geçilen mesafe 2-3 km de bir sürekli kendini sıfırlıyor, haliyle diğer verilerde tam olarak doğru göstermiyor. Nedir acaba bunun sebebi nasıl düzeltiriz yardımcı olabilecek birileri varsa çok çok makbule geçer :)

normal şartlarda düzeltilebilecek bir sorun gibi gözükmüyor. sizinde tahmininiz üzere muhtemel kutup başı sökme ile oluşmuş bir hata olabilir. bu yüzden akü değişimlerini elektriği kesmeden yedek bir akü ile bilinçli ustaların yapmasını tercih ederim bi servise danışmak lazım inşallah güncelleme gibi bir şey ile düzelir.

Cevabınız için teşekkür ederim, özel Renault servisine gösterdim ve 1,2 bin km yol yapınca oturacaktır dedi, akü gidince olabiliyor bu dedi, ne kadar doğru bakalım göreceğiz.
Gerçi çok önemli bir şeyde değil o geçilen mesafenin sıfırlanması ama bakalım.

Merhaba benim aracimda da aynı sorun var 2013 1.5 DCI sport tourer sürekli sıfırlıyor cozebildiniz mi sorunu?

Geri