Clio 4 Vites Kutusunu Kontrol Ettirin Uyarısı

therwn

Kayıtlı Üye
07-Antalya
Merhabalar, 2016 Clio 4 otomatik aracım mevcut. Bugün aracı P haline aldıktan sonra bir anda ekranda "Vites Kutusunu Kontrol Ettirin" uyarısı verdi. Bende aracı stop edip tekrar çalıştırdım ve uyarı gitti daha sonra da tekrar yakmadı. Araç uzun süre (1-2 gün) kullanılmadığında ve ilk çalıştırmada da Start'a bastıktan sonra 2-3 saniye geç marş alıp gösterge de "Kızdırma Bujisi" uyarısı verip, çalışınca gidiyordu. Acaba konunun bununla da alakası olabilir mi bilmiyorum ek bir detay sadece.

Başına bu problem gelen, önerisi olan var mı? Teşekkürler.

Kızdırma bujisi ile vites kutusu farklı şeyler... Kızdırma bujiniz sebebiyle aracınız geç çalışabilir normaldir. Değiştirmeniz iyi olacaktır. Vites kutusu uyarısını çok ertelemeyin bir servisle görüşmeniz de fayda var.

Merhabalar, 2016 Clio 4 otomatik aracım mevcut. Bugün aracı P haline aldıktan sonra bir anda ekranda "Vites Kutusunu Kontrol Ettirin" uyarısı verdi. Bende aracı stop edip tekrar çalıştırdım ve uyarı gitti daha sonra da tekrar yakmadı. Araç uzun süre (1-2 gün) kullanılmadığında ve ilk çalıştırmada da Start'a bastıktan sonra 2-3 saniye geç marş alıp gösterge de "Kızdırma Bujisi" uyarısı verip, çalışınca gidiyordu. Acaba konunun bununla da alakası olabilir mi bilmiyorum ek bir detay sadece.

Başına bu problem gelen, önerisi olan var mı? Teşekkürler.
Benimde buna benzer problem vardı ilk rulman bilya sesiyle başladı erteleyincede sonra kavrama balatayı kitledi volantı çizip boşluk yaptı totalde 70 binlik oldum muhakkak gösterin buji ile alakası yok vitesin emme klapesi var egzosda onada baktırın

Geri