Clio 4 uzunlara şimşek etkili led far

Şimşek özellikli istiyorsan H1 modeli almangerekir uzunlar için. Kısalar için H7 modelinden alman gerekir yukarıda verdiğim linkteki yeni modeldir (yeni nesil son çıkan fanlı modeli farına tam oturur ) aracın makyaj lı veya makyajsız olması önemli deil (uzunlar içinH1) (kısalar için H7 )
Peki hangi marka almaliyiz, inwells marka cok dagilarak yayiliyormus. Dagilmadan net bir gorus acisi istiyorum ben

Evet ampul kendiliğinden şimşek etkili. Ben AliExpressten almıştım R3 led H1 model. Şimdi R4 ler çıktı bunun bir üst modelleri. İnwells kullandım fakat o çok dağılarak yayılıyor, bu ampuller ona göre daha dağılmadan nokta halinde düşüyor. Linkteki videoda da anlarsın zaten..
Sizin kullandiginiz uzun ve kisalardan memnun musunuz? Bide r4 un uzun ve kisasini nasil temin edebiliriz. Acikcasi simsek etkili ve net gorus acisi sagliyorsa benim icin sorun yok. Dagilmadan kastiniz cok buyuk alani aydinlattigi icin gucu az mi oluyor?

Evet ampul kendiliğinden şimşek etkili. Ben AliExpressten almıştım R3 led H1 model. Şimdi R4 ler çıktı bunun bir üst modelleri. İnwells kullandım fakat o çok dağılarak yayılıyor, bu ampuller ona göre daha dağılmadan nokta halinde düşüyor. Linkteki videoda da anlarsın zaten..

Bu mu dediginiz? https://m.n11.com/r4-super-parlaklik-led-xenon-far-ampulu-h1-h3-h4-h7-h11-P228316869

Merceksiz fara xenon, led veya normalinden yüksek değerli far takarsanız en başta karşı tarafın gözünü alırsınız, sonrasında kendinize bir güzel sövdürürsünüz. Merceksiz fara takılan xenon ve led çok dağılıyor ve göz alıyor. Ben de en içten küfürlerimi sayıyorum böyle araç kullananlara.

Makyajlı kasalardaki led farlara bakın onlar bile direkt dışarıya dönük değil. Önce içeri doğru ayna yüzeyede odaklanıp öyle yola yönlendirip önü aydınlatıyor. Bu kadar xenon veya led far merakınız varsa lütfen gidin o fara sahip araçlardan birini alın. Karşınızdakinin gözünü almayın, kendinize küfür ettirmeyin!

Peki hangi marka almaliyiz, inwells marka cok dagilarak yayiliyormus. Dagilmadan net bir gorus acisi istiyorum ben

Dostum ağzı olan kuşuyor kimse demez benim yoğurdum ekşi merceksiz fara çinden led ampul alacaksın ve diyeceksin benimki dağıtmıyor ozaman adama sormazlarmı senin ampulun ışık dağıtmıyor göz almıyorsa neden kısalarada senin şu meşhur ampulünden takmıyorsun. Kısacası genelde inwels ve niken takanların çoğu videolar da ve yorumlarda olumlu yorumlar yapmış. Aliexspres ten getirtmenin de bir mantığı yok kur değerlerinin yüksek olmasından dolayı. Hemen hemen türkiyedeki fiyatlarla aynı.

Dostum ağzı olan kuşuyor kimse demez benim yoğurdum ekşi merceksiz fara çinden led ampul alacaksın ve diyeceksin benimki dağıtmıyor ozaman adama sormazlarmı senin ampulun ışık dağıtmıyor göz almıyorsa neden kısalarada senin şu meşhur ampulünden takmıyorsun. Kısacası genelde inwels ve niken takanların çoğu videolar da ve yorumlarda olumlu yorumlar yapmış. Aliexspres ten getirtmenin de bir mantığı yok kur değerlerinin yüksek olmasından dolayı. Hemen hemen türkiyedeki fiyatlarla aynı.

Bilgilendirme için teşekkür ederim usta, paylastigin linkten h1 ve h7 olanı mi alacagim? Hem kisalara hem uzunlara istiyorum da

Bilgilendirme için teşekkür ederim usta, paylastigin linkten h1 ve h7 olanı mi alacagim? Hem kisalara hem uzunlara istiyorum da
Uzunlara takacaksan H1 kısalara takacaksan H7 alman gerekir.

Uzunlara takacaksan H1 kısalara takacaksan H7 alman gerekir.

Cok tesekkur ederim uzunlara ve kisalara almaya karar verdim sipariş gececegim, r4 zaten ates pahasi ve dediginiz gibi memnun olan da cok. Sag olun cevaplariniz icin

Şimşek etkili far olayını elimden geldiğince araştırdım bütün işin sırrı mercek farlarda saklı bildiğim kadarıyla benım farlarda mercek olmadıgı ıcın pek fazla bir performans beklemiyorum. uzunlarımda suan xenon mevcut ve kullanamıyorum sürekli ısıtmam gerekıyor 2 dkda bır uzunları acıp kapatmama gerekıyorkı ısınsın yoksa kullanamıyorum bu yuzden sımsek etkili aldım bi nevi daha ıyı olsun dıye suan urun kargoda geldiği zaman görüşlerimi paylaşırım. inşallah sonucu husran olmaz. ayrıca kasanın makyajlı veya makyajlı olmasının hiç bir önemi yok sadece ampul tiplerine dikkat etmen yeterli diye biliyorum clıolarda uzunlar h1 kısalar h7 oldugunu biliyorum.

Ayrıca kendinize küfür ettirmeyin diyen arkadaşlar ıcın soyluyorum sadece uzunlara takacagım ıcın bir problem göremiyorum ister mercekli ister merceksiz ister xenon olsun ıster normal far olsun karsıdan uzunları acıp gelen insana her türlü kufur edılır zaten benım amacım ınsanların gozunu almak değil xenona göre daha ıyı sellektör yapabılmem ulkemızde 80'le sol şeridi israrla ıhlal eden sürücüler mevcut bunların hakkından bu şekilde gelebiliyorum. başka çare göremiyorum.

Geri