Clio 4 ümüz

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin tekerlerini düz bastırsın:eyv

hayırlı olsun iyi günlerde kullann kazasız belasız inşallah

arkadaslar bugün bayiyle görüştük ufak tefek işleri de hallettik aracımızı da gördük. allahın izniyle önümüzdeki hafta plakaları da takılıp teslim alıyoruz.clio 4 ailesine bir üye daha katılmış oldu böylelikle.arka camlar manuel ama olsun kırmızı iç dekor paketi ve kırmızı lake çıtalı 1.2 icon beyaz renk aracımız.resimleri de en kısa zamanda yüklerim ancak nasıl yüklendiğini bilmiyorum :):)

hayırlı olsun! kazasız-belasız, keyifle kullanın inşallah güzel günlerde! :eyv

hayırlı olsun güle güle kullanın:eyv

hayırlı olsun. aracınızı alınca yakıt ve performans değerlendirmesi yaparsanız almayı düşünenler içinde faydalı olabilir. kazasız sürüşler.

hayirli ugurlu olsun...

herkese çok teşekkürler. bir sorum olacaktı bu yokus kalkıs asistanı nasıl çalısıyor gerçekten işe yarıyor mu?

herkese çok teşekkürler. bir sorum olacaktı bu yokus kalkıs asistanı nasıl çalısıyor gerçekten işe yarıyor mu?

bıldıgım kadarıyla yokuşta ayagınızı frenden cektıkten sonra 2sn kadar frenler tutmaya devam edıyo , araba arkaya kaçmasın dıye..işe de yarıyodur tabı kı yaramaz mı.. ben yokuşlarda arabamı arkaya kaçırmıyım dıye canım cıkıyodu , yada el frenıyle kalkıyodum mecbur.. bunda gerek yok el frenıne falan.. mis gibi :)

Geri