Clio 4 touchrome 1.2 75 bg hızlanma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anilovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu otomobilin oluru bu kadar maalesef. Yani şehir içi kullanım için tasarlanan bir motora sahip bu modelden çok fazla performans, gaza yapıştın mı sizi koltuğa gömmesini beklemeyin :)

çok farklı araçlar kullandım ancak beni 1.2 motor almaya iten en büyük sebepleri madde halinde burada sıralamaya kalksam fizandan yol olur..

1.-- Ne kadar zam geleceği bile belli olmayan MTV yeni sistemi!... kasko değeri 40 bin tl üstünde olan araçlara %60-70 zamlar konuşuluyor..!
2.-- 1.5 dci ile arasındaki uçurum fiyat farkı.
3.-- düşük km de hatasız ilk sahibinden 1.5 dci aramaya kalktığım halde en az şimdiki aldığım araçla arasında 8-10 bin tl fiyat farkı olduğu için..
4.-- en kötü ihtimal lpg taksam şehir içi 7.5 litre yakar, dizelle kafa kafaya sayılır..
5.-- hızdan geçtik , dizel bile olsa bastınmı turboda içiyor araba.. efendi efendi kullanmak zorunda olduğum için 1.2 aldım :)

çok farklı araçlar kullandım ancak beni 1.2 motor almaya iten en büyük sebepleri madde halinde burada sıralamaya kalksam fizandan yol olur..

1.-- Ne kadar zam geleceği bile belli olmayan MTV yeni sistemi!... kasko değeri 40 bin tl üstünde olan araçlara %60-70 zamlar konuşuluyor..!
2.-- 1.5 dci ile arasındaki uçurum fiyat farkı.
3.-- düşük km de hatasız ilk sahibinden 1.5 dci aramaya kalktığım halde en az şimdiki aldığım araçla arasında 8-10 bin tl fiyat farkı olduğu için..
4.-- en kötü ihtimal lpg taksam şehir içi 7.5 litre yakar, dizelle kafa kafaya sayılır..
5.-- hızdan geçtik , dizel bile olsa bastınmı turboda içiyor araba.. efendi efendi kullanmak zorunda olduğum için 1.2 aldım :)
Evet bende bu mantıkla aldım kardeşim. Bu konuyu açmamdaki neden , yılda bir iki defa ailemle (toplam 4 yetişkin) tatil için uzun yola çıkmam. Acaba 4 kişi ve bavullar ile yolda sıkıntı yaşar mıyım ? 3000 devirde hızı 110 a sabitlesem yeterli . Gaziantepte yaşıyorum . İstanbuldan bir farkı yok trafiğin. 80 kms hıza çok nadir ulaşıyorsun. Şehir içi için çok güzel araba

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri