Clio 4 torpido ışığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osscan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dostum süper bir uygulama. Kalem pil ile çalışıyor olması da kablo ve tesisat sevmeyenler için çok ideal. Basit aparatlar ile neler neler yapılabileceğinin göstergesi bu işlem. Tekrardan ellerinize sağlık.

Dostum süper bir uygulama. Kalem pil ile çalışıyor olması da kablo ve tesisat sevmeyenler için çok ideal. Basit aparatlar ile neler neler yapılabileceğinin göstergesi bu işlem. Tekrardan ellerinize sağlık.

Tesekkur ederim :)

Bu arada ben de Eskişehir / Büyükalpler Elektrik'te buldum. Bugün uygulayacağım ve resimleyeceğim. Maliyet piller dahil 18 TL.

Bu arada ben de Eskişehir / Büyükalpler Elektrik'te buldum. Bugün uygulayacağım ve resimleyeceğim. Maliyet piller dahil 18 TL.

Baya uygunmus. Ben internet üzerinden aldigim için kargo ücreti falanda vardi 29.50 tlye mâl oldu :)

Güzel olmuş elinize sağlık, en kısa zamanda deniyorum:bravo

güzel olmuş ben de eskişehirdeyim. uygulayabilirim.

ama bir sorum var;
bu alet hareket algılayınca mı yanıyor? eğer öyle ise torpido içerisinde hareket oldukça yanacaktır. bu da her hafta pil değişimi gerektirir

güzel olmuş ben de eskişehirdeyim. uygulayabilirim.

ama bir sorum var;
bu alet hareket algılayınca mı yanıyor? eğer öyle ise torpido içerisinde hareket oldukça yanacaktır. bu da her hafta pil değişimi gerektirir

Yaptogimdan beri hala ayni pil üzerinde.

Bende kadjar torpidosuna alayim barii

Sent from my iPhone using Tapatalk

10 numara çözüm olmuş, malzemeden çalan reno görsün bu çalışmaları... :)

Pillerin ömrüde uzun süreliyseki sanıyorum öyledir oldukça akıllıca ve pratik bir çözüm olmuş fakat 89 reno'da varolan torpido aydınlatmasını son model araçlarında kullanmayan reno'un bu garip anlayışını politikasını anlamak mümkün değil en kibar tabiriyle ayıp artık :berbat

Geri