Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bursa yolculuğum sırasında r nav sistemi ısınması nedeni ile sistem dondu hiçbir şekilde müdahale edemedim akü kapağını çıkartıp kutup başını sökmeye çalıştığım esnada soketi gördüm kutup başını çıkarmadan soketi çıkartıp taktım sistem kendini resetledi bununla ilgili bir konu açacağım zaten sitem resetlemesi için kutup başlığı çıkarmaya gerek olmadığı hakkında..
abi şimdi bi kırmızı kapaklı bi baş var bi de normal kablolu olan bu dediğin soket hangisinin yanında ben daha önce sökmek zorunda kaldım da kutup basını o soket hiç dikkatimi çekmemişi.
Ben aracı aldığım ilk hafta, versiyon güncellemesi yaparken r-nav kilitlenmişti. Bayram arefesi ve açık elektrikçi bulamadığım için ve kutup başı sökmeyi bilmediğim için kitapçıktan r-navın sigortasına bakmıştım. Sigortayı çıkarıp takınca düzelmişti.
Tabi r-navın sigortasını bulana kadar 2-3 tane yanlış sigorta söktüm ekranda çeşit çeşit uyarılar geldi.