Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende tavan aydınlatmalarımı led yaptım ama hiç yanık kalmıyor. Ben direk sarı lambaları söküp yerine led taktım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizin kullandığınız ampuller nedir? Resim paylaşabilirmisiniz?Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende tavan aydınlatmalarımı led yaptım ama hiç yanık kalmıyor. Ben direk sarı lambaları söküp yerine led taktım.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende tavan aydınlatmalarımı led yaptım ama hiç yanık kalmıyor. Ben direk sarı lambaları söküp yerine led taktım.
Resim paylasirsaniz sevinirim. Valla ben aliexpress ten aldim ampulleri sanirim ondan zaten ilk konuda paylastim linkini. Ama 2 tane tuningciye sordum ikiside zaten tum ledler yanik kalir sikinti yok dedi ve cok ciddilerdi ki birinede bi akrabasi araciligiyla sordum. Araci sadece hafta sonu cikariyorum o yuzden hafta icide tavan aydinlatmasini off konums getiriyorum o zaman yanik kalmiyo simdilik boyle kullanicam. Tekrar sari renge donmek istemiyorum
...Justice For All
Tavan aydınlatmasından aldığınız led besleme uçlarına 0,5 W'lık 1kohm'luk bir direnç yeterli olabilir. 3 led de paralel bağlı ise herhangi birinin ucuna bağlamanız yeterli.tavan aydınlatmasında nereye bağlayabilirim? yani 3 tane led var ve herhangi birtanesinin + - kutupları arasına 1 kohm direnç bağlasam acaba yeter mi?
Tavan aydınlatmasından aldığınız led besleme uçlarına 0,5 W'lık 1kohm'luk bir direnç yeterli olabilir. 3 led de paralel bağlı ise herhangi birinin ucuna bağlamanız yeterli.
Resim paylasirsaniz sevinirim. Valla ben aliexpress ten aldim ampulleri sanirim ondan zaten ilk konuda paylastim linkini. Ama 2 tane tuningciye sordum ikiside zaten tum ledler yanik kalir sikinti yok dedi ve cok ciddilerdi ki birinede bi akrabasi araciligiyla sordum. Araci sadece hafta sonu cikariyorum o yuzden hafta icide tavan aydinlatmasini off konums getiriyorum o zaman yanik kalmiyo simdilik boyle kullanicam. Tekrar sari renge donmek istemiyorum
...Justice For All