Clio 4 sport tourer park sensörü, piano black kaplama, krom aksesuar montajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhmtali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elinize sağlık uygulamalar gayet güzel olmuş bide icon jantı aldınız mı işlem tamamdır :)

teşekkür ederim herkese elimde daha var 2 metre kadar folyo
jant olayını kararsızım henüz bir karar vermedim.
mercek olayını bitirmeye çalışıyoruz iş yoğunluğundan bir türlü elimiz değmedi

Harika olmuş ellerine sağlık işte budur...

eline sağlık kardeşim bayıldım aracına kazasız belasız kullan :)

Mercek far projesi cok guzel fakat şöyle bir handikabi var muayeneden arac gecmicek .. Orjinal farlari bozarsaniz sonra tekrar yeni far alip muayeneye gitmeniz gerekecek

Mercek far projesi cok guzel fakat şöyle bir handikabi var muayeneden arac gecmicek .. Orjinal farlari bozarsaniz sonra tekrar yeni far alip muayeneye gitmeniz gerekecek
muayene 2016 yılında o zamana kadar çıkma bir far bulunup takarız diye düşündüm.

far projemiz hala beklemede çıkma uygun fiyatlı bir far bulamadığımız için araç yeni olduğundan herkes uçuk fiyatlar istiyor araştırıyorum hala varsa uygun fiyatlı bilen yardımcı olabilirmi?

far projemiz hala beklemede çıkma uygun fiyatlı bir far bulamadığımız için araç yeni olduğundan herkes uçuk fiyatlar istiyor araştırıyorum hala varsa uygun fiyatlı bilen yardımcı olabilirmi?
sahibinden.com'a clio 4 diye arattır,sonra yedek parça vs e tıkla çıkma farlar orada dolu var

bu piano blackleri netten aldıysanız linklerini paylaşır mısınız lütfen? birçok ilan var ama hiçbirisine güvenemedim

Geri