Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum olcak bılen arkadaslar sımdı bıldıgımız kadarıyla dci motor çok pahalı ...bu modelde 10 bin tl fark var...
ben sahsen 1.2 motor alıp Sonrasında LPG taktırcam ...Lpg taktırsak garantı dısı mı kalıyor acaba birde lpg taktırıran varmıdır clio 4 e yakıt tuketımlerı aynı zaten görüşlerinizi onerılerınızı beklıyorum tesekkurler
Sorum olcak bılen arkadaslar sımdı bıldıgımız kadarıyla dci motor çok pahalı ...bu modelde 10 bin tl fark var...
ben sahsen 1.2 motor alıp Sonrasında LPG taktırcam ...Lpg taktırsak garantı dısı mı kalıyor acaba birde lpg taktırıran varmıdır clio 4 e yakıt tuketımlerı aynı zaten görüşlerinizi onerılerınızı beklıyorum tesekkurler
rica ederim fakat öncelikle kendinizi tanışma odasında detaylı olarak tanıtırsanız seviniriz RENAULT FAN CLUB ÜYE TANITIMLARI
sorunuzun cevabını bilgisi olan arkadaşlar verir, fakat clio IV e daha lpg taktıran duymadım ama tahminince garanti dışı kalabilir sonuçta değişiklik yapışıyor öyle midir [MENTION=13908]Onur GONULLU[/MENTION]