Clio 4 silecek ölçüleri ve tavsiyeleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sedatty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,

Üstünden çıkanın markasına bakmadım. Renault olması gerekmez mi?
Bu arada ilk taktığımda iyiydi ama şimdi biraz ses yapıyor sanki. Giderken yok ama hareketsiz halde çalıştırırsam silecekleri ses yapıyor. enteresan.

birçok parça başka firmalara sipariş verilir. sileceği teklas'tan, fren balatasını trw'den, aküyü yiğit'ten.... alır mesela

bende ses yapmadı sorunsuz kullanıyorum. olmazsa aldığın yerle görüşüp değiştir ileride ses artabilir

Selam silecek ölçüleri tam olarak nedir acaba?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

​silecekte valeo iyidir..

Bilgi için teşekkürler. ...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oto aksesuatcıya eski orjinal sileceklerinle git hertülü uydururlar,80 liraya 2 hatta 3 set silecek alırsın

+b İ r

clio 4 satılık silecek kolu $_35.webp[TABLE="class: fTblUK, width: 100%"]
[TR]
[TD]Make[/TD]
[TD]Model[/TD]
[TD]Year[/TD]
[TD]Variant[/TD]
[TD]Bodystyle[/TD]
[TD]Type[/TD]
[TD]Engine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD]Renault[/TD]
[TD]Clio[/TD]
[TD]2013[/TD]
[TD]MK IV [2012-2015] Hatchback[/TD]
[TD]Hatchback[/TD]
[TD]1.5 dCi 90[/TD]
[TD]1461ccm 90HP 66KW (Diesel)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[COLOR=#878787 !important]Drivers side blade is approx 24" INCH long = 60.96 centimeter
Passenger side blade is approx 16" INCH long = 16 inches = 40.64 centimeter
REAR WIPER BLADE = 14" INCH long= 350mm

$_57.webp
[/COLOR]

Bı konudaki tecrübemi paylaşayım. Geçen kış eskiyen silgeçlerimi değiştirmek istedim, servis 65 TL istedi, oto yan sanayi teklas ın "orjinal" silgeçleri için 35 TL istedi. Bende 35 olanı aldım. Bir hafta sonra iz yapmaya başladı bir ay sonrada ses yapmaya başladı. Özellikle uzun yolda insanı çileden çıkartıyor. Orijinal silecekler inceyken bu silecekler daha kalın. Şimdi kış başlangıcı silecekleri değiştireceğim ve 100 TL'de olsa servisten başka yerden silecek almam, en azından garantisi var ve ürünün arkasında duruyor. Bu arada Karacan'ın dediği gibi eskileri atmayacağım, yazın tekrar onları takarım.

Su ana kadar clio 4 ume rwb marka ve son olarak teklas marka silecek takimi aldim ikisinden dememnun kalmadim.ses yapiyorlar ama söyle bir ses; lastik gicirtisi gibi degil de silecekler en son pozisyona geldiklerinde tak tak gibi mekanizma sesine benzer bir ses.

Geri