Clio 4 ses sistemi montajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ustun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba öncelikle hayırlı olsun kardeşim bendede joy var anfiyi bağlarken akü kabloları sökülüyor normal olarak tekrar bağlandığında aracın teybi şifre istiyormu acaba.

Elinize Sağlik Güzel Bir Çalişma Olmuş , Güle Güle Kullanin :eyv :eyv

Tabiki doğal olarak şifre ister. Servisten teyp şifreni alırsan sorun yok

merhaba öncelikle hayırlı olsun kardeşim bendede joy var anfiyi bağlarken akü kabloları sökülüyor normal olarak tekrar bağlandığında aracın teybi şifre istiyormu acaba.

Kitapçığın olduğu çantadaki R-Nav ile ilgili kılavuza R-Nav şifresi sticker olarak yapıştırılmış bende bilginize.

Arka kapılarda kablo yok! ama kapıdaki sokete kadar teyp'ten kablo geliyor!

soketten nasıl alı caz kabloyu nereye ne takı caz tam olarak bilen var mı ben baktım soketi söküp bir şey anlamadım

Bende Bu konuları araştırdım v.s sonra burda işi en iyi yapanı bulduk sabah bıraktık akşam clio 4 çift bass çift anfi 3 mid takımla çıktı . bence sizde öyle yapın arkadaşlar

:eyv

Arkadaslar bu olay garantiyi nasıl etkiliyo bilginiz var mi ?

Bende önlere 16,5" cadence, arkaya 13" jbl kompenant taktırdım. Anfi felanda bağlatmadım. Ses öncekinden daha iyi geliyor kulağıma. Bagajda subwoofer için yer ayırmak istemedim extradan. Merak ettiğim anfi bağlatsam ses ne kadar farkeder acaba..

Bende önlere 16,5" cadence, arkaya 13" jbl kompenant taktırdım. Anfi felanda bağlatmadım. Ses öncekinden daha iyi geliyor kulağıma. Bagajda subwoofer için yer ayırmak istemedim extradan. Merak ettiğim anfi bağlatsam ses ne kadar farkeder acaba..
Anfi ile ses %100 değişiyor

Hocam Merhaba

Sub woofer bence baya bir fark ettirecektir. Bende ses sistemini değiştirdim. Kolonlar midler değişti.Anfi ve sub woofer taktırdım istediğim kıvama geldi.

İlk başlarda sub woofer koyup bagajı öldürmek istemedim ( bu arada aracım Captur ) uygulama yapan arkadaşlar abi yer açmak istediğinde sökersin sonra takarsın dedi.Ama şuan inanın sökmek işime gelmiyor.Hatta şuan sadece ön kapılar anfiye bağlı.Arka kapılar aracın orjinal teybinden besleniyor .Bu şekilde yetiyor.

Geri