Clio 4 Seramik Kaplama

Befe arkadaşımızın dediği gibi kaliteli markalar var karıştırılmaması lazım dr bealys in bir ürünüde var sürmesi rahat ama dediğim gibi seramik değil nano üründür fakat seramik gibi olduğundan piyasada öyle bilinir nanoyla seramiğin farkı piyasada çok bilinmez ama yapıları çok farklıdır
uygulamayı aracı aldığınız bayide yaptırmayın bence görebileceğiniz bir profeysonel yerde yaptırın instegramdan bakın detailing diye çok başarılı uygulayanlar var tercih sizin ya kaliteli wax alıp yaptırıp 3 ayda bir tekrarlayın yada seramik ama profesyonel yerde kesinlikle mahalle arasında meguiars ürünleri kullanıyorum deyip köpükle araç yıkayan benzer yerlerde yaptırmayın
ilk kez yapıcaksanız sizde yapmayın pasta yaparken verniği yakanda var mikronu dibe kadar indirende
ilerde uygulama tekrarında pasta yaparken yapmadan önce mikron ölçtürüp sonra pasta yaptırıp birdaha mikron ölçtürün çünkü sonuçlar acı olabilir çok inceltirse bir sonraki pastada iyice vernik tabakası inebilir
Bu işi çoğu insan yağ değiştirmek gibi basit bir işlem zannediyor al polisaj makinesini al meguiarsı iş tamam fakat hiç öyle değil %20 malzeme %80 işçilik çok önemli işçilik düzgün olmadan en pahalı ürünüde alsanız aracınız dahada kötü olabilir
Arabanın en kötü düşmanı ne olduğu bilinmeyen foseptik temizliğinde kullanılan çok çok çok ucuz KOSTİK maddesidir kendisi güçlü çözücü olduğundan köpükle kirlerin gitmesi beklenir
Zaten şu kış mevsiminde çamurun içinde köpük çamuru %100 hiçbir zaman temizlemez köpüğü sıkarlar yıkarlar çıkmış gibi durur araç kendi başına kurutulursa zaten sonuç ortada ama muhteşem yıkamacılarımız pis çamurlu yerde 100000 kez kullanılmış o bezi ayağıyla bastırıp yıkayıp sizin aracı bastıra bastıra silince o çamur çıkar tabiki vernikten çizerek:)
Bu mevsimde en iyi yıkama kaliteli markanın ön yıkama köpüğü+su+ çift kova sünger vb yıkama + su sonra kaliteli bir bezle silmektir:)
Zaten seramikte waxta hiç birşey olmayan araçta bu şekilde korunur yoksa ver 2500 yap en iyi seramiği bundan sonra hiçbişey olmaz diye birşey yok keşke olsa:)

bendede sedef beyaz renk var seramik kaplasanda gece parlıyor kaplamasanda parlıyor. Ben çam reçinelerinden korumak için yaptırdım bakalım sonuclarını göreceğiz.

Öncelikle hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben kendim her hangi bir işlem yapamam, kadınlar erkekler kadar meraklı değil bu işlere, bu nedenle sizden bana güvenilir yer önerisi rica ediyorum. Nerde, ne kadar, ne yaptırabilirim?

Aracımı kemal tepretoğullarından aldım. Gold paket diye bir şey önerdiler 1900 tl. Seramil kaplama 5 yıl garantili, cam filmi, motor koruma, koltuk korumadan oluşuyor paket.

Ziebart sitesinde de şu an kampanyalar var. Instagramdan da baktım detailing diye ancak hangisi güvenilir bilemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Öncelikle hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben kendim her hangi bir işlem yapamam, kadınlar erkekler kadar meraklı değil bu işlere, bu nedenle sizden bana güvenilir yer önerisi rica ediyorum. Nerde, ne kadar, ne yaptırabilirim?

Aracımı kemal tepretoğullarından aldım. Gold paket diye bir şey önerdiler 1900 tl. Seramil kaplama 5 yıl garantili, cam filmi, motor koruma, koltuk korumadan oluşuyor paket.

Ziebart sitesinde de şu an kampanyalar var. Instagramdan da baktım detailing diye ancak hangisi güvenilir bilemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Gold paket içinde seramik kaplama koltuk koruma motor koruma için 900 TL istediler. 2 hafta önce pazarlık ettim Edremit balıkesir Renault makyaj bölümü ile

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence disarda yaptirin bayinin nasil yaptigini gormedim ama cok pro birsey tahmin etmiyorum bu konu hassas cunku ziebarttan daya iyi markalar var oneririm ve megane konusunda gordum bayi yapinca tekrar boyanirsa biryer orayada yapiyormus ucretsiz ama su sacma yeni boyanan parca kisin 2 ay yazin 15 gun gibi bir sirede anca kuruyor yeni boyanan yere hemen seramik wax yapip oksijenle temasini kesmek pek akil kari bir is drgil

Ben ziebart'ı tavsiye ederim.Biraz pahalı fiyat verebiliyorlar ama kaliteli işçilik ve malzeme konusunda bence güvenilir.

Zebartın da bir sürü seçeneği var. Hangisini yeni araca yaptırmak daha doğru olur?

Bence disarda yaptirin bayinin nasil yaptigini gormedim ama cok pro birsey tahmin etmiyorum bu konu hassas cunku ziebarttan daya iyi markalar var oneririm ve megane konusunda gordum bayi yapinca tekrar boyanirsa biryer orayada yapiyormus ucretsiz ama su sacma yeni boyanan parca kisin 2 ay yazin 15 gun gibi bir sirede anca kuruyor yeni boyanan yere hemen seramik wax yapip oksijenle temasini kesmek pek akil kari bir is drgil

Bana söylediği xpro diye bir ürün kullandığı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaptıracak olanlara kesinlikle ziebart diyorum :eyv

Geri