Clio 4 Pioner AVH-X1550 DVD Oda Takıldı.

Gündüz çekimlerinde yapılan işçilik ortaya çıkmış,çok güzel bir iş ortaya çıkartmışsın emeğine sağlık kardeşim...:eyv

süper olmuş.
eski teyp deliklerine göre plastikten parça kesilip piano black yapılıp kapatılabilir aslında. koyulan plastikler içte kalmış çünkü.

harika bir iş çıkarılmış :) güzelde olmuş, gerçekten TR de başka yoktur böyle Clio IV :D :D

Kilit acma ve 4lu flasorler oturmamis delikler bos , orjinal durmuyor , keske bekleseydiniz biraz daha , clio4 icin orjinal ekran cikacaktir, eminim ses kalitesinde ayri bi boyuta gectiniz ama ya goruntu ?

Ben farklı birşey soracağım. Sistemin güvenliğini nasıl sağlıyorsunuz. Kapalı garajınızmı var? Hırsızların dikkatini çekmezmi allah korusun?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hayırlı uğurlu olsun Murat, emeğinize sağlık:eyv

Tekrar elinize emeğinize sağlık, güle güle kullanın... Bu sistemin devamı olarak benim fikrim ön koltuk başlık arkalarına ekran yaptırırsanız dvd görselini arkada oturan kişilere de yansıtabilirsiniz.

Tekrar elinize emeğinize sağlık, güle güle kullanın... Bu sistemin devamı olarak benim fikrim ön koltuk başlık arkalarına ekran yaptırırsanız dvd görselini arkada oturan kişilere de yansıtabilirsiniz.
Aykut bey hepsi planlarımin arasında yavaş yavas

Kilit acma ve 4lu flasorler oturmamis delikler bos , orjinal durmuyor , keske bekleseydiniz biraz daha , clio4 icin orjinal ekran cikacaktir, eminim ses kalitesinde ayri bi boyuta gectiniz ama ya goruntu ?
Walla hı hocam hersey tam oturdu hiç bi skinti yok hemde bunun kadar kaliteli çıkışları özellikleri olan teyp çıkacağını sanmıyorum ve benim taktığım tesisat 3 kuruşluk bi tesisat değil her türlü tesisatı kaldırabilecek bi sisteme sahip
Ben farklı birşey soracağım. Sistemin güvenliğini nasıl sağlıyorsunuz. Kapalı garajınızmı var? Hırsızların dikkatini çekmezmi allah korusun?
Sitede olduğum için skinti yok devamli güvenliğin gözü önünde araç ve kameraların onund bir skinti yok çok sukur
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hayırlı uğurlu olsun Murat, emeğinize sağlık:eyv

Teşekkür ettim emir abi :-)

Geri