Clio 4 park sensörü hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alimires
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alimires

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2013 clio 1.2 icon paket aracımı yeni aldım araçta orjinal park sensörü var media nav sürümü 7.0.5 vitesi r ye taktığımda park sensörü sesli olduğu gibi görüntülü uyarı verir mi yani yaklaşan cisim ne taraftan yaklaşıyor bununla ilgili bilgisi olan varmı

Benimde böyle bir konum var ama bir arkadaş istediğim fotoğrafı attı ama nasıl yapıldığını anlatmadı benimde pek bir bilgim yok

Aynı şeyi araştırıyorum. Yardım edebilecek biri çıkabilir mi?

Arkadaşlar bildiniz üzere 2015in son çeyreğine kadar Media Nav Classic cihaz kullanıldı daha sonraki yıllar ise Media Nav Evolation. Media Nav Classic dediğimiz cihazın aracın diğer beyinleri ile bağlantısı yok. (CAN-BUS modülü diyorum ben o bağlantıyı yapan cihazlara, Eco Drive 2 Menüsünün olmaması da aynı sebepten kaynaklı bu arada) Bağlantı olmadığı için park senserö ve diğer verileri çekemiyor ondan o hologram Media Nav Evo cihazlar harici açılmaz.

Arkadaşlar bildiniz üzere 2015in son çeyreğine kadar Media Nav Classic cihaz kullanıldı daha sonraki yıllar ise Media Nav Evolation. Media Nav Classic dediğimiz cihazın aracın diğer beyinleri ile bağlantısı yok. (CAN-BUS modülü diyorum ben o bağlantıyı yapan cihazlara, Eco Drive 2 Menüsünün olmaması da aynı sebepten kaynaklı bu arada) Bağlantı olmadığı için park senserö ve diğer verileri çekemiyor ondan o hologram Media Nav Evo cihazlar harici açılmaz.

Benim media nav evo ama sanırım bizde de yapamıyorlar. Bende kamera var ama sensör yok. Çünkü sensör taksam hologram olmayacağını söylemişlerdi. o yüzden takmaktan vazgeçmiştim. Oluyorsa sensör de takarım :)

Hocam bizim araçlarda orjinal park sensörü

Park sensörünün siwiçten media nav giriş kısmını bulursak oda çözülür micom menüden aktif edilir

hocam peki nasıl yapacağız

Micom menüden açılabilir. Eğer orjinal sensör takılı ise

Hocam hala çözüm yokmu?

Geri