Teşekkürler bakalım askerden gelince aklımda var yapacağım bende birşeyler sesi az açında patlak hoparlör gibi olmasından kurtulayım da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harika iscilik harika mantik harika bir sonuc ellerinize emeklerinize saglik kardesim ger uyar dersen c.ertesi gunu ogleden sonra yada pazar gunu musait bir zamanda seninle gorusmek isterim
Tşkrler kubi,şuan için imkansız bir yere çıkamam ama beypazarına herzaman beklerim,aramız 1-2 saatcik yol,istediğin vakit gel dükkanımda agırlarım böylece aracıda inceleme fırsatı bulmuş olursun
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tşkr ederimEmeğine sağlık kardeşim, güzel bir ses sistemi olmuş
Tşkr ederim,haklısın kardeşim abiminde bipperi vardı araç 1 yıllık olmasına ragmen yüksek ses müziği sevidiği için her yerinden ses geliyordu 1 yıllık araç diyorum...Guzel calisma fakat o subwoofer her vurdugunda arabanin civatalari biraz daha gevsiyecek bassin yaydigi titresimden
nasibini alacak .. Bundan onceki aracima guzel bi tesisat kurmustum 2 yil
sonunda gercekten kapi panzotlari dahil daha bulamadigim bi cok yerinden ses gelmeye basladi . Gerci muzik acik surekli gezersen duymassin o ziriltilari )
Konunu ilk msjında mid takım modelini görmüşsündür,cuk diye oturdu biçme kesme yapmadık hiç ama oto elektrikçim bu hoparlörleri hiç begenmedi plastik oldugu için,iyi hoparlör dediğin kagıttan olur dedi,ben sesten memnunum ama şarkı çalarken kulagıma sanatçının söylediği sözlerden çok müziğin ritmini işitiyorum,eskisi gibi net şekilde sanatçının sözlerini duyamıyorum,antabildim umarımgüzel bir sistem olmus pioneer set nasıl memnunmusun bende kapılara dusunuyorum benimkiler ses yapıyor tavsiye edersen bende alıcam...
Tşkrler kubi,şuan için imkansız bir yere çıkamam ama beypazarına herzaman beklerim,aramız 1-2 saatcik yol,istediğin vakit gel dükkanımda agırlarım böylece aracıda inceleme fırsatı bulmuş olursunHarika iscilik harika mantik harika bir sonuc ellerinize emeklerinize saglik kardesim ger uyar dersen c.ertesi gunu ogleden sonra yada pazar gunu musait bir zamanda seninle gorusmek isterim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tşkr ederimEmeğine sağlık kardeşim, güzel bir ses sistemi olmuş
Tşkr ederim,haklısın kardeşim abiminde bipperi vardı araç 1 yıllık olmasına ragmen yüksek ses müziği sevidiği için her yerinden ses geliyordu 1 yıllık araç diyorum...Guzel calisma fakat o subwoofer her vurdugunda arabanin civatalari biraz daha gevsiyecek bassin yaydigi titresimden
nasibini alacak .. Bundan onceki aracima guzel bi tesisat kurmustum 2 yil
sonunda gercekten kapi panzotlari dahil daha bulamadigim bi cok yerinden ses gelmeye basladi . Gerci muzik acik surekli gezersen duymassin o ziriltilari )
Konunu ilk msjında mid takım modelini görmüşsündür,cuk diye oturdu biçme kesme yapmadık hiç ama oto elektrikçim bu hoparlörleri hiç begenmedi plastik oldugu için,iyi hoparlör dediğin kagıttan olur dedi,ben sesten memnunum ama şarkı çalarken kulagıma sanatçının söylediği sözlerden çok müziğin ritmini işitiyorum,eskisi gibi net şekilde sanatçının sözlerini duyamıyorum,antabildim umarımgüzel bir sistem olmus pioneer set nasıl memnunmusun bende kapılara dusunuyorum benimkiler ses yapıyor tavsiye edersen bende alıcam...
İzinli bir günümde ekleyeceğim inş,tşkr ederim1 video rica edebilir miyim hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın