Clio 4 media navigasyon güncellemesi nasıl yapılır ?

Haritalar farklı, üzerindeki tomtom destekli diye biliyorum, bizim yüklediklerimiz igo8 ve igo bidru...

ben harita guncellemyi yapamadım nasıl yapacam ?

en son tükiye haritasını satın alan var mı?

tskler, iyi yıllar

arkadaşlar bu navigasyon güncellemesini ücretsiz indirebileceğimiz bi yer varmıdır şimdi durduk yere bi dünya da ona bayılmıyalım:)

evet doğrudur navigasyon firması ilk 3 ay içinde bir defaya mahsus güncelleme veriyor sonrasında alacağınız her harita ücret karşılığında veriliyordiğer türlü usb ile ücretsiz olarak yapabildiğiniz tek şey media-nav yazılım güncellemesine yarıyor 4.3 var sanırım en son yazılım

En son 4.05 sürümü var.

Merhaba arkadaşlar benim sürümüm 5.2.7 ancak bu sürümü 4.0.3 yapma şansım var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Aracımda İGO fabrika ayarları gibi 2013 dür. Sistemi 4.0.3 olarak orijinal olarak güncelledim.
Sizden istediğim sadece navigasyonu güncellemek istiyorum. Kendi sitesinden 69 dolar istiyorlar.
Lütfen sadece navigasyonu nasıl güncelleyebileceğim konusunda yardımcı olacak bir arkadaş varsa memnun olurum.skin vb güncellemek istemiyorum
Orijinal sistem ayarları kalmak şartı ile sadece navigasyonu güncellemek.
Lütfen bir arkadaştan destek bekliyorum.

Aracımda İGO fabrika ayarları gibi 2013 dür. Sistemi 4.0.3 olarak orijinal olarak güncelledim.
Sizden istediğim sadece navigasyonu güncellemek istiyorum. Kendi sitesinden 69 dolar istiyorlar.
Lütfen sadece navigasyonu nasıl güncelleyebileceğim konusunda yardımcı olacak bir arkadaş varsa memnun olurum.skin vb güncellemek istemiyorum
Orijinal sistem ayarları kalmak şartı ile sadece navigasyonu güncellemek.
Lütfen bir arkadaştan destek bekliyorum.

Bahsettiğiniz harita güncellemesini bedelini ödemeden yapabilen forum üyesi yok.Ancak Usb Üzerinden çalışan Medi@skin programını kullanırsanız İGO navigasyon programının güncel haritalarını yükleyerek navigasyon kullanabilirsiniz.Ayrıca cihazınıza video oynatma özelliği eklenir.

harita 2012 verisyonu yeni versiyonu var mı?

Geri