@salvador03 sizinkini bilmem ama benim aracım çok yakıyor. yol bilgisayarı 7.8 gösteriyor. 7,8x5,5=42,9 kuruş yapar ki bu da demek oluyorki benim aracım şehir içinde 42,9 kuruş yakıyor. Benim aracımı da boşverelim fabrika verisine bakalım. 7x5,5=38,5 kuruş. Şimdi de LPGde ne kadar yaktığını hesaplayalım. Ben 2.86'dan alıyorum litresini ama düz olsun 3'ten hesaplayalım. 7x1,2x3=25,2 38,5-25,2=13,3 kuruş daha az yakar km başına. küsüratı da boşverelim 13 kuruş diyelim. Şimdi de ne kadar sürede maliyetini kurtardığımıza bakalım. Ben 1600TL'ye 6 taksitle yaptırdım, isteyene 12 taksit de yapıyorlar. Şuanki güncel fiyatını bilmiyorum. 250 lira da ruhsat muayene vs diyelim. Toplam maliyet bize 1850TL. 1850/0,13=14.230km sonunda maliyeti kurtarmış ve yaptığınız her km'de ucuza gezmeye başlıyorsunuz.
Araç herkesin kendi aracı, para da herkesin kendi parası. ben kimseye gidin taktırın diye bişey diyemem, ama burası fikirlerimizi tecrübelerimizi paylaşma alanımızdır. Hesaplama yukarıda mevcut. Ben taktırdım memnunum, benden daha fazla km yapanlar da fikirlerini bu forumda ve çeşitli forumlarda belirtmişler. Sonuç olarak ben de bu şekilde paylaşılan fikirler/tecrübeleri okuyarak araştırarak LPG taktırdım. Fikrim budur, herkesin de fikrine saygımız sonsuz.