Clio 4 kumandadan ayna ve cam kapatma uygulaması

istanbul uskudardayim

SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu büyük bir ihtiyaç. İstanbuldayım. Ücreti mukabilinde yapan olsa çok para kazanacağını düşünüyorum. Eğer böyle biri varsa haber verirseniz memnun olurum

Forumdan bir arkadaşımız sponsorluk işini hallederse reklamını yapıcak :) Kablo kesmeden soketli yapıda sadece ayna kapama.Ben ayna kapama ve cam modülü taktırdım ve kullanıyorum. Aracım Captur.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar bu uygulamayı Touch paketlere yaptırma şansımız var mı acaba ?

kimse bilmiyor sanırım :)

Benim aracımda Touch paket. Sanırım Touch paketlerde bu işlem uygulanamıyor. Eğer uygulayabilen varsa bende yaptıracağım, yardımcı olabilecek olan biri varsa irtibata geçerse çok makbul olur.

Allah Razı Olsun.Gardaşım Geçekten Mükemmel Bir İş Yapmışsın Eline koluna Emeğine Sağlık.Paylaşımın İçin Gerçekten Teşşekkür Ederim.

Allah Razı Olsun.Gardaşım Geçekten Mükemmel Bir İş Yapmışsın Eline koluna Emeğine Sağlık.Paylaşımın İçin Gerçekten Teşşekkür Ederim.

İstanbul da yaptıracağımız bir yer varmi? reklam olmasın mesajdan da söyleyebilir siniz sonuçta ihtiyacımız var :)

İstanbulda oturan arkadaşlar ben bu uygulamayı yapan firma ile görüştüm bana 05.10.2017 tarihi itibari ile sana malzemeleri gönderirim 150 tl ye dedi. Sen sadece bu işlerden anlayan bir oto elektriçisine gidiceksin o na nereye uygulayacağını anlatacağım dedi.

Geri