Merhabalar 01.11.2013 tarihi ile "Clio 4 0.90 cc 90 hp alev kırmızı " sahibiyim. Daha önce 1.3 95 hp dizel Chevy -aveo sahibiydim ve kaza yaptık araç pert oldu 3 ay sonrada bunu aldık. Aveo ya göre tabi ki tork farkı vs hantal gibi geldi ama alışıyorum zamanla. Araç şık ve donanım olarak çok iyi şimdilik memmunum , yeni olduğu için ilk depoda biraz yakacak gibi gözüküyor , yalnız zamanla düşecektir. Bu arada sormak istediğim birşey var araç normalde galeride yoktu sipariş verildi ve 5-6 gün içinde Bursa dan geldi.Aracı teslim aldığımda 30 km de idi, ayrıca aracın belgesinde Haziran 2013 te üretildiği yazıyor, yani bir aracın o tarihte üretilip bu zaman akadar fabrikada kalmış olması sizce normal midir yada neden böyle olmuş olabilir ?Bu arada aracı "İnanlardan" satın aldım , çok güzel bir ekip var orada .Sadece teslimatta navigasyon / mzk ünitesi çalışmadı kod hatası vs dendi sonra ertesi gün halledildi, yalnız sanki başka bir aracın ünitesi takıldı mı sorusu kafama takıldı emin olmayınca soramadım hali ile. Selamlar.